Ubytování ve městě Vilacoba

Město Vilacoba se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vilacoba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vilacoba

O Curralino
O Curralino

9,5 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování O Curralino máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. O Curralino se nachází ve Vilacobě, 44 km od katedrály Santiago de Compostela. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hosté mohou relaxovat v zahradě. O Curralino stojí 49 km od Estación Maritima a 21 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 53 km.

Casa Rebon De Arriba
Casa Rebon De Arriba

1 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rebon De Arriba se nachází asi 44 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 5 koupelen se sprchou. Vila stojí 49 km od Estación Maritima a 22 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 53 km.