Ubytování ve městě Verín

Město Verín se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Verín nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Verín

Hotel Villa de Verín
Hotel Villa de Verín

8,5 / 10 (835 hodnocení)

Hotel Villa de Verín se nachází ve Veríně, 22 km od Chavesu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají klimatizaci a TV s plochou obrazovkou. Standardem je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, bidetem a toaletními potřebami zdarma. Recepce je otevřená nepřetržitě. Hotel Villa de Verín stojí 41 km od Allarizu a 44 km od Manzanedy.

A Morada do Cigarron
A Morada do Cigarron

8,1 / 10 (871 hodnocení)

A Morada do Cigarron se nachází ve Veríně, 69 km od Ourense a 32 km od vlakového nádraží Gudiña, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Pokoje jsou vybavené TV. Některé pokoje mají výhled do zahrady nebo na město. Hosté si zde mohou vychutnat umělecká díla místních umělců. A Morada stojí 23 km od Chavesu. Do Cigarron je 41 km daleko.

Villa Ginzo
Villa Ginzo

6 / 10 (2 hodnocení)

Villa Ginzo se nachází ve Veríně a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 30 km od termálních lázní Chaves. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s bidetem. Prázdninový dům je vzdálený 46 km od golfového hřiště Vidago Palace a 30 km od hradu Chaves. Na letiště Bragança je to 103 km.

Stunning home in Verín with WiFi and 4 Bedrooms
Stunning home in Verín with WiFi and 4 Bedrooms

Stunning home in Verín se nachází ve Veríně a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 30 km od termálních lázní Chaves. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, 4 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 46 km od golfového hřiště Vidago Palace a 30 km od hradu Chaves. Na letiště Bragança je to 103 km.