Ubytování ve městě Vera de Moncayo

Město Vera de Moncayo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vera de Moncayo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vera de Moncayo

La Cruz Negra de Veruela
La Cruz Negra de Veruela

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La Cruz Negra de Veruela se nachází ve městě Vera de Moncayo a nabízí terasu. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Na letiště Zaragoza je to 74 km.

CASA RURAL VILLA DE VERA
CASA RURAL VILLA DE VERA

9,1 / 10 (184 hodnocení)

CASA RURAL VILLA DE VERA se nachází ve Vera de Moncayo a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s grilem a výhledem do zahrady. Apartmány mají balkon, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na město nebo na hory. Hosté mohou využívat vířivku. Letiště Zaragoza leží 74 km daleko.

LA PORTAZA
LA PORTAZA

9,1 / 10 (17 hodnocení)

LA PORTAZA se nachází ve Vera de Moncayo. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Zaragoza je to 73 km.

El Refugio del Cierzo
El Refugio del Cierzo

8,8 / 10 (10 hodnocení)

El Refugio del Cierzo se nachází ve městě Vera de Moncayo a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a turistické informace. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Tento prázdninový dům má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa. Na letiště Zaragoza je to 73 km.

La Alcoba de Becquer
La Alcoba de Becquer

8,5 / 10 (85 hodnocení)

La Alcoba de Becquer se nachází ve městě Vera de Moncayo a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi. Ke klášteru Veruela dojedete autem za 5 minut a do přírodní rezervace Moncayo za 30 minut. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Ve všech je kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a toustovačem. K vybavení patří lednice a kávovar. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat cyklistice, pěší turistice a dalším aktivitám. La Alcoba de Becquer stojí 12 km od Tarazony a 30 km od Fitera. Na letiště Zaragoza je to 56 km.

El Rincon del Moncayo
El Rincon del Moncayo

8,4 / 10 (354 hodnocení)

El Rincon del Moncayo se nachází ve městě Vera de Moncayo a nabízí restauraci, bar a výhled na město. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma a kuchyňský kout s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Hosté si mohou vychutnat à la carte nebo kontinentální snídani. Na letiště Zaragoza je to 74 km.