Ubytování ve městě Vega de Santa María

Město Vega de Santa María se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vega de Santa María nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vega de Santa María

Casa Rural Duquesa De La Conquista de Ávila
Casa Rural Duquesa De La Conquista de Ávila

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa Rural Duquesa De La Conquista de Ávila se nachází ve městě Vega de Santa María a nabízí zařízenou terasu s grilem. Rustikální venkovský dům se nachází 20 minut jízdy od Ávily. Dům se 4 ložnicemi má obývací pokoj s pohovkou, TV a DVD přehrávačem. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. K dispozici jsou 3 koupelny. K dispozici je farma s králíky a kuřaty a děti mohou jezdit na poníkovi. Z hotelu se snadno dostanete na dálnici A-6. Golfové hřiště La Almarza je vzdálené 12 km. Do Madridu dojedete autem za 1 hodinu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Casa Rural Baños del Rey con piscina climatizada
Casa Rural Baños del Rey con piscina climatizada

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Baños se nachází ve městě Vega de Santa María. del Rey con piscina climatizada nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 23 km od kláštera La Encarnación a parku Inkarnace. Prázdninový dům má terasu s výhledem do zahrady, 6 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 22 km od zahrady La Viña a 23 km od inkarnačního kláštera. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Casa Rural Baños de la Reina con piscina climatizada
Casa Rural Baños de la Reina con piscina climatizada

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural Baños de la Reina con piscina climatizada se nachází ve městě Vega de Santa María, 22 km od zahrady La Viña, 23 km od inkarnačního kláštera a 23 km od kláštera La Encarnación. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 5 koupelen. K dispozici je také 5 koupelen. Prázdninový dům stojí 23 km od parku Inkarnace a autobusového nádraží Avila. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Abadía del Marqués de Avila
Abadía del Marqués de Avila

8 / 10 (11 hodnocení)

Abadía del Marqués de Avila se nachází ve městě Vega de Santa María, 22 km od zahrady La Viña a 23 km od inkarnačního kláštera. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Některé mají balkon a/nebo terasu. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat pěší turistice. Abadía del Marqués de Avila stojí 23 km od kláštera La Encarnación a inkarnačního parku. Na letiště Salamanca je to 88 km.

Casa Rural Abuela Simona
Casa Rural Abuela Simona

5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural Abuela Simona se nachází ve městě Vega de Santa María a nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, bezplatným Wi-Fi, kuchyní a salonkem. San Lorenzo de El Escorial leží 50 km daleko. Venkovský dům se skládá ze 3 samostatných ložnic, 2 koupelen a obývacího pokoje. Casa Rural Abuela Simona nabízí také gril. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Casa Rural Abuela Simona stojí 46 km od Segovie a 21 km od Avily.