Ubytování ve městě Valverde Alto

Město Valverde Alto se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valverde Alto nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valverde Alto

CASA RURAL SANTACREU ELCHE
CASA RURAL SANTACREU ELCHE

CASA RURAL SANTACREU ELCHE se nachází ve Valverde Alto, 20 km od vlakového nádraží v Alicante, 41 km od golfového hřiště Alicante a 43 km od golfového hřiště Las Colinas. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má balkon s výhledem do zahrady, 9 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 7 km od solného muzea Santa Pola a 9,1 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 14 km.

Atico en villa de lujo
Atico en villa de lujo

8,8 / 10 (8 hodnocení)

Atico en villa de lujo se nachází ve Valverde Alto a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nachází se 30 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Apartmán je vzdálený 41 km od golfového hřiště Alicante Golf a 44 km od golfového hřiště Las Colinas. Atico en villa de lujo stojí 16 km od letiště Alicante-Elche Miguel Hernández.

016 - Finca La Dama Valverde - comfortHOLIDAYS
016 - Finca La Dama Valverde - comfortHOLIDAYS

8,6 / 10 (17 hodnocení)

016 - Finca La Dama Valverde - comfort HOLIDAYS se nachází ve Valverde Alto, 18 km od vlakového nádraží Alicante, 26 km od golfového hřiště Alicante a 44 km od golfového hřiště Las Colinas. Nabízí venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,2 km od solného muzea Santa Pola a 10 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 10 km.