Ubytování ve městě Vallfogona

Město Vallfogona se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Vallfogona nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vallfogona

Can Blau
Can Blau

10 / 10 (1 hodnocení)

Can Blau se nachází ve Vallfogona de Ripolles a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 7 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště a gril. Can Blau stojí 37 km od lyžařského střediska Vall de Núria a 38 km od Col d'Ares. Na letiště Girona-Costa Brava je to 85 km.

CAL GUINEU
CAL GUINEU

9,5 / 10 (15 hodnocení)

CAL GUINEU se nachází ve Vallfogona de Balaguer, 24 km od vlakového nádraží Lleida, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Personál recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. K dispozici je také gril. CAL GUINEU stojí 25 km od okresní rady Lleida a nadace Adesma. Na letiště Lleida-Alguaire je to 38 km.

Agradable casa rural con piscina privada
Agradable casa rural con piscina privada

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Agradable casa rural con piscina privada se nachází ve Vallfogona de Balaguer, pouhých 28 km od vlakového nádraží Lleida, a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 8 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 5 koupelen. K dispozici je také 5 koupelen. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Agradable casa rural con piscina privada stojí 28 km od Španělské asociace proti rakovině a 29 km od provinční rady Lleida. Na letiště Lleida-Alguaire je to 41 km.

El Reliquier de Vallfogona del Ripolles
El Reliquier de Vallfogona del Ripolles

9,1 / 10 (21 hodnocení)

El Reliquier de Vallfogona del Ripolles se nachází ve Vallfogona de Ripolles, 33 km od lyžařského střediska Vall de Núria a 47 km od katedrály Vic. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento prázdninový dům nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 50 km od Col d'Ares a 20 km od muzea Olot Saints. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 84 km.

Allotjaments rurals Can Punti
Allotjaments rurals Can Punti

9 / 10 (48 hodnocení)

Allotjaments rurals nabízí gril a výhled na hory. Can Punti se nachází ve Vallfogona de Ripolles, 47 km od Girony. Každý apartmán má plně vybavenou kuchyň, 2 ložnice a 1 koupelnu. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám, jako je tenis, fotbal, cyklistika a pěší turistika. Lyžařské středisko La Molina je vzdálené 90 minut jízdy a pláže Roses a Platja de Aro 2 hodiny jízdy. Na letiště Girona-Costa Brava je to 71 km.

Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb
Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb

8 / 10 (204 hodnocení)

Hotel Balneari de Vallfogona nabízí hostům různé procedury a koupele s využitím známé místní léčivé minerální vody. Elegantní pokoje jsou vybavené županem a pantoflemi. V ceně některých pokojů je zahrnutý 40minutový vstup do termálního bazénu na osobu a den. K dispozici je také vířivka a parní sauna. K dispozici jsou také relaxační, dýchací a zadní procedury. Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb se nachází v atraktivních zahradách a nabízí letní bazén. K dispozici je také fitness centrum, TV místnost, restaurace a kavárna. Ve společných prostorách je zdarma k dispozici internet. Hotel Balneari stojí 74 km od Tarragony. Hosté mohou navštívit kláštery Vallbona de los Monges, Poblet a Santes Creus.

Can Pau
Can Pau

8 / 10 (30 hodnocení)

Can Pau se nachází na hlavním náměstí Vallfogona de Ripollès a nabízí vytápěné pokoje s balkonem a výhledem na město. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou. Tento velký penzion má sdílenou kuchyň s troubou, sporákem, kávovarem a myčkou nádobí. Can Pau nabízí také společnou jídelnu a prostornou obývací část. V okolí najdete různé bary, restaurace a obchody. Do krásné oblasti La Garrotxa dojedete autem za 25 minut. Girona je vzdálená 80 km.

La Guilla
La Guilla

La Guilla se nachází asi 35 km od lyžařského střediska Vall de Núria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na řeku. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská a veganská snídaně. Apartmán je vzdálený 48 km od Col d'Ares a 49 km od katedrály Vic. Na letiště Girona-Costa Brava je to 83 km.