Ubytování ve městě Valjunquera

Město Valjunquera se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valjunquera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valjunquera

El Corral de Avelina
El Corral de Avelina

9,7 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování El Corral de Avelina máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Corral de Avelina se nachází v obci Valjunquera, 45 km od přístavu Els a 24 km od Motorlandu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Prázdninový dům má 3 ložnice a přímý přístup na terasu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a baskicky a ochotně vám podá praktické informace o okolí. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Letiště Castellón-Costa Azahar je ve vzdálenosti 115 km.

Apartamentos Turísticos Mirablanc
Apartamentos Turísticos Mirablanc

9,5 / 10 (148 hodnocení)

Apartamentos Turísticos Mirablanc se nachází ve městě Valjunquera a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatným Wi-Fi. Klimatizované apartmány kombinují moderní interiér s dřevěnými trámy na stropech. Každý apartmán má obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Kuchyňský kout je vybavený myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Některé apartmány mají terasu nebo balkon a pračku. Hosté mohou využívat sdílenou zahradu a terasu. Hosté mohou navštívit gotický kostel San Miguel a bývalou výměnu hedvábí v malé vesnici, 5 minut chůze od apartmánů. Ubytování je vzdálené 17 km od města Alcañiz a 20 km od závodního okruhu Motorland Aragón. Přírodní rezervace Els Ports je vzdálená 30 minut jízdy.

Hotel Portal Del Matarraña
Hotel Portal Del Matarraña

9,3 / 10 (507 hodnocení)

Hotel Portal Del Matarraña je okouzlující butikový hotel, který sídlí v zrekonstruované aragonské vile v obci Valjunquera. Nabízí moderní klimatizované pokoje a apartmá, bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma poblíž objektu. Moderní zvukotěsné pokoje s vlastní koupelnou jsou vybavené dřevěnými podlahami a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je topení a některé mají obývací pokoj a balkon. Vybavení zahrnuje trezor a minibar. Portal Del Matarraña podává snídaně formou bufetu a navštívit můžete i bar a restauraci à la carte. K dispozici je úschova zavazadel a turistické informace. Přírodní rezervace Parc Natural dels Ports je vzdálená 30 minut jízdy a delta řeky Ebro je 90 km daleko.