Ubytování ve městě Valdeverdeja

Město Valdeverdeja se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdeverdeja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdeverdeja

Felicity House - La Casa del Sol
Felicity House - La Casa del Sol

8,8 / 10 (23 hodnocení)

Felicity House - La Casa del Sol se nachází ve Valdeverdeji a nabízí zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje. Pokoje mají lednici, mikrovlnnou troubu, kávovar, sprchu, toaletní potřeby zdarma a šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a rychlovarnou konvici. Některé mají balkon a jiné poskytují výhled do zahrady. Všechny pokoje v penzionu mají ložní prádlo a ručníky. Felicity House - La Casa del Sol podává kontinentální snídani. Mezi oblíbené aktivity v okolí Valdeverdeja patří cyklistika. Na letiště Salamanca je to 239 km.

Hostal Valdeverdeja en centro urbano
Hostal Valdeverdeja en centro urbano

Hostal Valdeverdeja en centro urbano se nachází ve městě Valdeverdeja. Všechny pokoje mají terasu s výhledem na město a bezplatné Wi-Fi. Pokoje v penzionu mají vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a některé také balkon. Hostal Valdeverdeja en centro urbano poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Salamanca je to 239 km.