Ubytování ve městě Valdecilla

Město Valdecilla se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdecilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdecilla

Posada El Hidalgo
Posada El Hidalgo

9 / 10 (448 hodnocení)

V ubytování Posada El Hidalgo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada El Hidalgo se nachází v obci Valdecilla, kousek od přírodní rezervace Cabárceno. Tento venkovský dům má okouzlující verandu s výhledem do zahrady a na krajinu. Posada El Hidalgo poskytuje individuálně zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi. Pokoj s Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a psacím stolem. Ve všech najdete také vlastní koupelnu s ručníky a ložní prádlo. Posada El Hidalgo má bar, kde si můžete odpočinout. V pěší vzdálenosti najdete restaurace ve Valdecille. Přírodní rezervace Peña Cabarga je vzdálená jen 1 km. V okruhu 15 km najdete 3 golfová hřiště a pláž Pedrña je vzdálená pouhých 6 km. Vlakové a autobusové nádraží Solares je vzdálené 750 metrů a letiště Santander 12 km. Do centra města dojedete autem za pouhých 15 minut.

Apartamento en Solares
Apartamento en Solares

Apartamento en Solares nabízí ubytování s výhledem do zahrady v obci Valdecilla, 17 km od přístavu Santander a 18 km od Puerto Chico. Tento apartmán se nachází 21 km od paláce La Magdalena a 21 km od poloostrova Magdalena. Tento apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Apartmán je vzdálený 19 km od festivalového paláce Santander a 21 km od kasina El Sardinero. Apartamento en Solares leží 12 km od letiště Santander.