Ubytování ve městě Valdealgorfa

Město Valdealgorfa se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Valdealgorfa nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Valdealgorfa

El Corral de Valero
El Corral de Valero

9,3 / 10 (164 hodnocení)

El Corral de Valero se nachází v obci Valdealgorfa a nabízí gril a zařízenou terasu s panoramatickým výhledem. Ubytování má topení a klimatizaci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Hosté mohou využívat sdílený lounge s koženými pohovkami, TV s plochou obrazovkou a krbem. V kuchyni je mikrovlnná trouba, myčka nádobí a sporák. Pokoje jsou zařízené v zemitých barvách a mají odhalené dřevěné trámy, šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Motocykl Aragón, kde se konají automobilové závody, je vzdálený 24 km. K přehradě Estanca de Alcañiz dojedete autem za 20 minut.

Las Bodegas Del Gilo
Las Bodegas Del Gilo

8,9 / 10 (151 hodnocení)

Las Bodegas Del Gilo se nachází v obci Valdealgorfa, 10 km od závodního okruhu Motorland Aragón. Nabízí zahradu s grilem a historický středověký salonek s TV a krbem. Všechny pokoje jsou klimatizované a mají posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Některé pokoje mají také terasu. K dispozici je také sdílená kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a pračkou. Oblast je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku, motocyklování nebo rybaření.Přírodní rezervace Els Ports je vzdálená 40 km.

Casa De La Virginia
Casa De La Virginia

8,4 / 10 (24 hodnocení)

Casa De La Virginia se nachází v centru města Valdealgorfa a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a plně vybavenou kuchyní. Dům má sporák, mikrovlnnou troubu, lednici, kávovar a jídelní stůl. K dispozici je také terasa, TV s plochou obrazovkou, pračka, posezení s pohovkou a koupelna s vanou nebo sprchou. Alcaniz je 17 km daleko, Motorland Aragón Circuit je 20 km daleko a Zaragoza je 120 km daleko. Na letiště Zaragoza je to 135 km.

Circuito de Aragon. House up to 16 pax
Circuito de Aragon. House up to 16 pax

7 / 10 (9 hodnocení)

Circuito de Aragon se nachází pouhých 22 km od Motorland. House up to 16 pax se nachází v obci Valdealgorfa a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Vila má 7 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Letiště Castellón-Costa Azahar je vzdálené 114 km. Dům až pro 16 osob.