Ubytování ve městě Val do Dubra

Město Val do Dubra se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Val do Dubra nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Val do Dubra

APARTAMENTO SAN CRISTOBAL
APARTAMENTO SAN CRISTOBAL

9,9 / 10 (7 hodnocení)

APARTAMENTO SAN CRISTOBAL se nachází ve Val, 18 km od vyhlídky, 19 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 14 km od kampusu Universitario Norte. Do Dubra. 15 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Univerzita Santiago de Compostela a klášter San Martin Pinario jsou vzdálené 15 km. Na letiště Santiago de Compostela je to 27 km.

Apartamentos Gallaecia
Apartamentos Gallaecia

9,8 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Gallaecia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Gallaecia se nachází ve Val do Dubra, 22 km od katedrály Santiago de Compostela, 25 km od vyhlídky a kongresového centra Santiago de Compostela. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a pokojovou službu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartamentos Gallaecia stojí 21 km od kampusu Universitario Norte a univerzity Santiago de Compostela. Na letiště Santiago de Compostela je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

A Botica de Portomouro
A Botica de Portomouro

9,2 / 10 (26 hodnocení)

A Botica de Portomouro se nachází ve Val do Dubra, 15 km od katedrály Santiago de Compostela a 18 km od vyhlídky. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán sídlí v budově z roku 1950, 19 km od kongresového centra Santiago de Compostela a 14 km od kampusu Universitario Norte. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Univerzita Santiago de Compostela a klášter San Martin Pinario jsou vzdálené 15 km. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 27 km.