Ubytování ve městě Trapiche

Město Trapiche se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trapiche nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trapiche

Hacienda Sol
Hacienda Sol

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Hacienda Sol se nachází na kopci v Trapiche a nabízí společný celoroční venkovní bazén a gril. Za příplatek je k dispozici sdílená vířivka. Město Málaga je vzdálené 48 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Všechny apartmány mají jídelní kout a/nebo terasu. K dispozici je také kuchyňský kout se sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a rychlovarná konvice. Standardem je vlastní koupelna se sprchou. Vezměte prosím na vědomí, že si pronajímáte celý rekreační komplex a nebudete ho sdílet s ostatními hosty. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří jízda na koni. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně šnorchlování, potápění a cyklistiky. Hacienda Sol stojí pouhých 18 km od pláže Torre del Mar. Na letiště Malaga je to 60 km.

Cortijo Vélez
Cortijo Vélez

8 / 10 (1 hodnocení)

Cortijo Vélez se nachází v Trapiche, 39 km od vyhlídky Gibralfaro a 39 km od parku Malaga. Nabízí terasu a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a rychlovarnou konvicí. Hosté mohou využívat krytý bazén. Cortijo Vélez stojí 39 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 52 km.