Ubytování ve městě Trabadelo

Město Trabadelo se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Trabadelo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Trabadelo

El Puente Peregrino
El Puente Peregrino

9,4 / 10 (298 hodnocení)

Tento venkovský hotel se nachází v Trabadelu na cestě Camino de Santiago. Má restauraci Fair Trade a je vzdálen jen 1,5 km od dálnice A-6 spojující Madrid s A Coruña. El Puente Peregrino má pokoje zařízené v rustikálním stylu s dřevěnými podlahami a kamennými zdmi. Všechny mají bezplatné Wi-Fi a sdílenou koupelnu se sprchou. V restauraci El Puente Peregrino se podávají vegetariánská domácí jídla připravená z produktů Fair Trade. K dispozici je vegetariánské menu a obědové balíčky. K dispozici je také bar a terasa. Personál recepce vám poskytne informace o zajímavostech v Castilla y León. Mluví anglicky, německy, holandsky a francouzsky. Hotel se nachází asi 10,5 km od Villafranca el Bierzo a 30 km od Ponferrady. Santiago de Compostela je asi 180 km daleko.

Albergue Camino y Leyenda
Albergue Camino y Leyenda

9,2 / 10 (493 hodnocení)

Albergue Camino y Leyenda je hostel pro poutníky, který se nachází v Trabadelo, v regionu Bierzo Castilla y León. Tento hostel nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a sdílenou koupelnou. Albergue Camino y Leyenda má terasu. K dispozici je také sdílený lounge, přepážka s turistickými informacemi a prodejní automat. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, rybaření a pěší turistiky. Parkování na místě je zdarma.

Cabañas Bungalow Habitaciones, Camping y Albergue Valle do Seo
Cabañas Bungalow Habitaciones, Camping y Albergue Valle do Seo

8,6 / 10 (124 hodnocení)

V ubytování Cabañas Bungalow Habitaciones, Camping y Albergue Valle do Seo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cabañas Bungalow Habitaciones, Camping y Albergue Valle do Seo se nachází v Trabadelu a nabízí výhled na hory, restauraci, sdílenou kuchyň, bar, zahradu, terasu a dětské hřiště. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Cabañas Bungalow Habitaciones, Camping y Albergue Valle do Seo podává à la carte nebo kontinentální snídani. Hosté mohou relaxovat ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 31 km od římských dolů Las Médulas a 32 km od jezera Carucedo. Letiště León je ve vzdálenosti 138 km. Camping y Albergue Valle do Seo.

Hotel Rural Nova Ruta
Hotel Rural Nova Ruta

8,5 / 10 (213 hodnocení)

Hotel Rural Nova Ruta se nachází v Trabadelu a nabízí restauraci podávající domácí jídla. Penzion stojí u řeky Valcarce na poutní cestě Camino de Santiago a nabízí bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou zařízené v rustikálním stylu a mají TV a vlastní koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je bar a restaurace, kde se podávají místní produkty, a sdílený lounge. Hotel Rural Nova Ruta je obklopen přírodou a má ideální polohu pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a cykloturistika. Villafranca del Bierzo s řadou tradičních španělských restaurací je vzdálená 5 minut jízdy. Vlakové nádraží Ponferrada a centrum města jsou vzdálené 30 km. Do rezervace De los Ancares dojedete autem za 10 minut. El Castillo de los Templarios a Las Medulas jsou vzdálené 20 minut jízdy autem.

Os Arroxos
Os Arroxos

7,8 / 10 (169 hodnocení)

V ubytování Os Arroxos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Os Arroxos se nachází v Trabadelu a nabízí výhled na hory, zahradu, terasu, restauraci a bar. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Všechny apartmány mají plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Os Arroxos stojí 27 km od římských dolů Las Médulas a 28 km od jezera Carucedo. Na letiště León je to 135 km.