Ubytování ve městě Torres de Albarracín

Město Torres de Albarracín se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torres de Albarracín nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torres de Albarracín

Apartamentos La Harinera
Apartamentos La Harinera

8,2 / 10 (406 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Harinera máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Harinera se nachází v Torres de Albarracín v historické čtvrti Harinera del Carmen. Pokoje mají posezení, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, varnou deskou, kapotou, mikrovlnnou troubou, sporákem, toustovačem, italským kávovarem a nádobím. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. V koupelně najdete fén a ručníky. Výhled směřuje na hory. Apartmán je vzdálený 37 km od Teruelu a 11 km od Albarracínu. Během svého pobytu se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, pěší turistiky a historických a přírodních zázraků.

Encanto de Aragón
Encanto de Aragón

8,2 / 10 (118 hodnocení)

Venkovský dům Encanto de Aragón nabízí společnou zařízenou terasu s výhledem na okolní krajinu, jídelnu a bezplatné Wi-Fi. Přímo před budovou je zdarma k dispozici pakovací prostor. Encanto de Aragón má pokoje se samostatnou nebo manželskou postelí, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou s fénem. Některé mají balkon s výhledem a k dispozici je ložní prádlo a ručníky. Každé ráno se podává snídaně a k obědu a večeři se připravují tradiční domácí jídla z místních ekologických farem. Encanto de Aragón má nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatný gril. K dispozici je také sdílený lounge, přepážka s turistickými informacemi a prádelna.