Ubytování ve městě Torrecilla en Cameros

Město Torrecilla en Cameros se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torrecilla en Cameros nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torrecilla en Cameros

Hostal Lóbrega
Hostal Lóbrega

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Hostal Lóbrega se nachází v Torrecilla en Cameros, 32 km od muzea La Rioja, a nabízí služby concierge, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Ubytování je vzdálené 32 km od katedrály Santa María de la Redonda, radnice Logroño a Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Výhled směřuje na hory. Apartmány mají kabelovou TV s plochou obrazovkou, mikrovlnnou troubu, kávovar, bidet, toaletní potřeby zdarma a šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, fén a ložní prádlo. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Penzion stojí 33 km od vlakového nádraží Logrono a Mezinárodní univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 46 km.

Hotel Rural Villa Liquidámbar
Hotel Rural Villa Liquidámbar

9,1 / 10 (80 hodnocení)

Casa Rural Villa Liquidámbar se nachází ve statku z 19. století v Torrecilla en Cameros. Pohoří Nuevos. Do města Logroño je to 30 km. Hosté si mohou pronajmout soukromé pokoje nebo celý ekologický dům. Casa Rural Villa Liquidámbar se rozkládá na 4 podlažích a má kamenné zdi, šikmé stropy, odhalené dřevěné trámy a rustikální zařízení. Soukromé pokoje v horních patrech mají topení, pohovku, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Dům se nachází v přízemí a v 1. patře a má TV místnost s krbem, DVD přehrávačem a zvukovým systémem, jídelní kout a pohovky. K dispozici je také dobře vybavená kuchyň. Casa Rural Villa Liquidámbar má také zahradu a gril. K dalším službám patří úschovna zavazadel, lyžárna a bezplatná jízdní kola.Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky, pěší turistiky a rybaření. Personál pro vás může zajistit venkovní aktivity pro děti.

Hospederia Sagasta
Hospederia Sagasta

8,9 / 10 (156 hodnocení)

Hospederia Sagasta se nachází ve městě Torrecilla en Cameros v regionu Rioja a nabízí bezplatné Wi-Fi a pohodlné dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí. Na letiště Vitoria je to 126 km. Tento příjemně zařízený venkovský dům má pokoje s vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, ručníky a toaletními potřebami zdarma. Všechny pokoje mají TV a výhled. K dispozici je jídelna, kde si hosté mohou dát snídani a obývací pokoj s barem, krbem a pohodlným posezením. Parkování na místě je zdarma. Hospederia Sagasta se nachází v centru města Torrecilla en Cameros a nabízí mnoho příležitostí pro ochutnávky vín, gastronomii a návštěvu zámků a klášterů. Venku se můžete věnovat pěší turistice, jízdě na horském kole, rybaření a lyžování. Monasterio de Suso en San Millán de la Cogolla je 1 hodinu jízdy daleko a Montes ObarenesPřírodní rezervace San Zadornil je vzdálená 107 km. Město Logroño je vzdálené 30 km.

La Casa del Navarro
La Casa del Navarro

4 / 10 (1 hodnocení)

La Casa del Navarro se nachází v Torrecilla en Cameros, 32 km od muzea La Rioja, katedrály Santa María de la Redonda a 33 km od radnice Logroño. Tato chata nabízí výhled na řeku a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Chata má balkon, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice. Chata stojí 33 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a vlakového nádraží Logrono. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 46 km.