Ubytování ve městě Torrebarrio

Město Torrebarrio se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Torrebarrio nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Torrebarrio

Vente a Babia
Vente a Babia

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Vente a Babia se nachází v Torrebarriu v provincii Leon a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Na letiště León je to 79 km.

Descanso en Babia
Descanso en Babia

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Descanso en Babia se nachází v Torrebariu. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště León je to 79 km.

Albergue El Rebezo
Albergue El Rebezo

9,2 / 10 (58 hodnocení)

Albergue El Rebezo se nachází v Torrebarriu a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. K dispozici je také bar. Pokoje mají výhled na hory a sdílenou koupelnu se sprchou a fénem. Albergue El Rebezo poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště León je to 78 km.