Ubytování ve městě Tocon

Město Tocon se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tocon nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tocon

Casa Olivar
Casa Olivar

9,8 / 10 (87 hodnocení)

V ubytování Casa Olivar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Olivar se nachází v Toconu, 45 km od vlakového nádraží Granada a 46 km od kláštera Cartuja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Každé ráno se zde podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně. Casa Olivar nabízí také vířivku. K dispozici je také terasa a sdílený lounge. Casa Olivar stojí 46 km od muzea San Juan de Dios a baziliky San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 27 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casita of Casa Olivar
Casita of Casa Olivar

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Casita of Casa Olivar se nachází v Toconu a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Hosté mohou využívat kulečníkový stůl, bowlingovou dráhu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Hosté mohou využívat vířivku. Casita of Casa Olivar nabízí terasu, dětské hřiště a gril. Ubytování je vzdálené 45 km od vlakového nádraží Granada a 46 km od kláštera Cartuja. Casita of Casa Olivar stojí 27 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

EL PAJAR DE ANGELINES
EL PAJAR DE ANGELINES

9,1 / 10 (18 hodnocení)

EL PAJAR DE ANGELINES se nachází v Granadě, 29 km od vědeckého parku, a nabízí výhled na řeku, zahradu, terasu a gril. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 1965, 30 km od muzea San Juan de Dios a od Alhambry a Generalife. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 30 km od bulváru Paseo de los Tristes a 31 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 48 km.

El Pedregal Del Tocón
El Pedregal Del Tocón

8,5 / 10 (2 hodnocení)

El Pedregal Del Tocón se nachází ve městě Tocon De Quentar, 29 km od vědeckého parku Granada, 30 km od muzea San Juan de Dios a 30 km od Alhambry a Generalife. Tento prázdninový dům je vzdálený 30 km od třídy Paseo de los Tristes a 31 km od granadské katedrály. Tento klimatizovaný prázdninový dům má terasu, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Prázdninový dům stojí 31 km od baziliky San Juan de Dios a 32 km od vlakového nádraží Granada. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 48 km.

Beautiful Home In Tocon With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Swimming Pool
Beautiful Home In Tocon With Outdoor Swimming Pool, Wifi And Swimming Pool

Úžasný domov Wifi And Swimming Pool se nachází v Toconu s venkovním bazénem, 43 km od kláštera Cartuja, muzea San Juan de Dios a baziliky San Juan de Dios, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nachází se 42 km od vlakového nádraží Granada a nabízí zahradu a bezplatné parkování. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od bulváru Paseo de los Tristes a katedrály. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 24 km. V Tocon s venkovním bazénem, Wifi a bazén.