Ubytování ve městě Tinguatón

Město Tinguatón se nachází v regionu Lanzarote ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tinguatón nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tinguatón

Holiday home Refugio Yuco in La Vegueta
Holiday home Refugio Yuco in La Vegueta

10 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Refugio Yuco se nachází v obci Tinguatón, 7,3 km od památníku Campesino, 13 km od hor Montañas de Fuego a 15 km od muzea Lagomar. Nabízí zahradu, terasu a masáže. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od golfového hřiště Lanzarote a Costa Teguise. Na letiště Lanzarote je to 21 km.

Villa Tinguaton
Villa Tinguaton

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Tinguaton se nachází v obci Tinguatón, 8,7 km od pohoří Montañas de Fuego, a nabízí vířivku. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 12 km od památníku Campesino a 17 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 21 km.

Pico Partido villa
Pico Partido villa

9,8 / 10 (32 hodnocení)

Pico Partido villa se nachází v obci Tinguatón a nabízí soukromý bazén a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Vila má terasu s výhledem na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. K dispozici je také gril. Pico Partido villa stojí 7,6 km od hory Montañas de Fuego a 12 km od památníku Campesino. Na letiště Lanzarote je to 23 km.

Casa Rural Yeyo en el cráter del volcán
Casa Rural Yeyo en el cráter del volcán

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Yeyo en el cráter se nachází 8,1 km od hor Montañas de Fuego, 12 km od památníku Campesino a 19 km od muzea Lagomar. del volcán nabízí ubytování v obci Tinguatón. Nabízí zahradu, sdílený lounge, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od golfového rezortu Lanzarote a 20 km od parku Rancho Texas. Na letiště Lanzarote je to 23 km.

Casita blanca cerca de Timanfaya
Casita blanca cerca de Timanfaya

9,6 / 10 (57 hodnocení)

Casita blanca cerca de Timanfaya se nachází v obci Tinguatón, 7,8 km od pohoří Montañas de Fuego, a nabízí patio, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 19 km od muzea Lagomar a parku Rancho Texas. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casita blanca cerca de Timanfaya stojí 12 km od památníku Campesino a 18 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 23 km a za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava.

Villa Gabriela
Villa Gabriela

9,1 / 10 (35 hodnocení)

Villa Gabriela se nachází asi 7,9 km od hor Montañas de Fuego a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tato vila nabízí výhled na bazén, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má 5 ložnic, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je také gril. Villa Gabriela stojí 11 km od památníku Campesino a 18 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 22 km.

Cabañas Volcán Capellania
Cabañas Volcán Capellania

8,7 / 10 (118 hodnocení)

Chaty Cabañas Volcán Capellania se nacházejí v obci Tinguatón a nabízejí ubytování s kuchyní a zdarma dostupným Wi-Fi. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelna se bezplatnými toaletními potřebami, féne, a vanou nebo sprchou. K dispozici je také kuchyň, která je umístěná v samostatné místnosti mimo dům a zahrnuje mikrovlnnou troubu i kávovar. Chaty Cabañas Volcán Capellania mají k dispozici také gril. K chatám patří zahrada a okolí ubytování je oblíbeným cílem milovníků pěší turistiky. Chaty jsou vzdálené 14 km od města Puerto del Carmen a 26 km od letoviska Playa Blanca. Od letiště Lanzarote jsou chaty Cabañas Volcán Capellania vzdálené 12 km.

Villa Titán
Villa Titán

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Villa Titán se nachází v obci Tinguatón na ostrově Lanzarote a nabízí terasu. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Villa Titán stojí 8 km od pohoří Montañas de Fuego a 12 km od památníku Campesino. Na letiště Lanzarote je to 22 km.

Vivienda Vacacional Finca Aradri
Vivienda Vacacional Finca Aradri

8 / 10 (1 hodnocení)

Vivienda Vacacional Finca Aradri se nachází v obci Tinguatón a nabízí venkovní bazén, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 8,4 km od pohoří Montañas de Fuego a 11 km od památníku Campesino. Vivienda Vacacional Finca Aradri stojí 23 km od letiště Lanzarote.

Villa Las Calderetas
Villa Las Calderetas

7,4 / 10 (13 hodnocení)

Villa Las Calderetas s výhledem na hory nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 8 km od hor Montañas de Fuego. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa Las Calderetas stojí 12 km od památníku Campesino a 18 km od golfového rezortu Lanzarote. Na letiště Lanzarote je to 22 km.