Ubytování ve městě Terminón

Město Terminón se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Terminón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Terminón

Casa Rural El Esquilador
Casa Rural El Esquilador

9,1 / 10 (43 hodnocení)

Casa Rural El Esquilador se nachází v Terminónu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na letiště Burgos je to 62 km.

Hotel Rural Puerta de Caderechas
Hotel Rural Puerta de Caderechas

7,5 / 10 (94 hodnocení)

Hotel Rural Puerta de Caderechas se nachází v Terminonu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a terasu. K dispozici je také bar a gril. K dispozici je restaurace podávající španělskou kuchyni a neplacené soukromé parkoviště. Hotelové pokoje mají klimatizaci, psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hosté hotelu Rural Puerta de Caderechas se mohou v Terminonu a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Na letiště Burgos je to 63 km.