Ubytování ve městě Tejina de Isora

Město Tejina de Isora se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tejina de Isora nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tejina de Isora

Villa with heated private pool and exotic garden
Villa with heated private pool and exotic garden

10 / 10 (2 hodnocení)

Vila s vyhřívaným soukromým bazénem a exotickou zahradou se nachází v obci Tejina de Isora a nabízí venkovní bazén, zahradu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Vila má vlastní bazén a v okolí se můžete věnovat šnorchlování, cyklistice a kulečníku. Vila má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa with vyhřívaným soukromým bazénem a exotickou zahradou je vzdálená 16 km od aquaparku Aqualand a 17 km od Los Gigantes. Na letiště Tenerife Jih je to 33 km.

Etoile arc-en-ciel
Etoile arc-en-ciel

9,9 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Etoile arc-en-ciel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Etoile arc-en-ciel nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovním bazénem a balkonem, asi 15 km od Los Gigantes. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 16 km od aquaparku Aqualand a 31 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 33 km.

ViVa Juan
ViVa Juan

9,7 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování ViVa Juan máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. ViVa Juan se nachází v obci Tejina de Isora a nabízí terasu s výhledem na moře a hory, celoroční venkovní bazén, saunu a vířivku. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán je vzdálený 16 km od aquaparku Aqualand a 18 km od Los Gigantes. Letiště Tenerife Jih je vzdáleno 33 km.

Las Hermanas I & II
Las Hermanas I & II

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Las Hermanas I & II se nachází 15 km od aquaparku Aqualand a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Hosté v Las Hermanas I & II mohou využívat gril. Ubytování je vzdálené 17 km od Los Gigantes a 30 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 32 km.

ViVa Mora
ViVa Mora

9,2 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování ViVa Mora máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. ViVa Mora se nachází v obci Tejina de Isora, 16 km od aquaparku Aqualand a 17 km od Los Gigantes. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. K dispozici je také vířivka. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 31 km od golfového hřiště Golf del Sur a 18 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 33 km.

ÁTICO ESTRELLA
ÁTICO ESTRELLA

9,1 / 10 (24 hodnocení)

ÁTICO ESTRELLA se nachází asi 12 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento apartmán se nachází 18 km od Siam Parku a 19 km od golfového hřiště Las Americas. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. ÁTICO ESTRELLA stojí 17 km od aquaparku Aqualand a 32 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife South je to 33 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Abama
Villa Abama

9 / 10 (6 hodnocení)

Villa Abama se nachází v obci Tejina de Isora a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 14 km od Los Gigantes a 18 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 35 km.

Lovely two bedroom apartment with amazing view
Lovely two bedroom apartment with amazing view

8,5 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Lovely two bedroom apartment with amazing view máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lovely two bedroom apartment with amazing view se nachází asi 16 km od aquaparku Aqualand a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 31 km od golfového hřiště Golf del Sur a 17 km od parku Siam. Na letiště Tenerife South je to 33 km.

KARAT Villa Abama - DAILY MAID SERVICE
KARAT Villa Abama - DAILY MAID SERVICE

KARAT Villa Abama - DAILY MAID SERVICE se nachází v obci Tejina de Isora, 14 km od Los Gigantes a 18 km od aquaparku Aqualand. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je kasino. Vila má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. KARAT Villa Abama - DAILY MAID SERVICE stojí 19 km od Siam Parku a 20 km od golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife South je to 34 km a hotel zajišťuje bezplatnou kyvadlovou dopravu.