Ubytování ve městě Tebra

Město Tebra se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tebra nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tebra

Casa Estrella
Casa Estrella

9,5 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování Casa Estrella máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Estrella se nachází asi 31 km od Estación Maritima a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Tento venkovský dům nabízí zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Venkovský dům stojí 24 km od univerzity Vigo a 25 km od keltské vesnice Santa Tecla. Na letiště Vigo je to 35 km.

Hostal - Restaurante Casa Cuña
Hostal - Restaurante Casa Cuña

7,9 / 10 (42 hodnocení)

Hostal - Restaurante Casa Cuña se nachází v Tebře, 28 km od Estación Maritima. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Hotel je nekuřácký a leží 48 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Pokoje mají šatní skříň. Hostal - Restaurante Casa Cuña poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s balkonem. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hostal - Restaurante Casa Cuña stojí 22 km od univerzity Vigo a 25 km od keltské vesnice Santa Tecla. Na letiště Vigo je to 32 km.