Ubytování ve městě Tardienta

Město Tardienta se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tardienta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tardienta

Hotel Cueva Tardienta Monegros-Adults Only
Hotel Cueva Tardienta Monegros-Adults Only

9,3 / 10 (294 hodnocení)

Hotel Cueva Tardienta Monegros-Adults Only se nachází v Tardientě a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a restauraci. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém hotelu mají výhled do zahrady a hosté mohou využívat bar a gril. Hotel nabízí vířivku, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají klimatizaci, šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na hory. Standardem je také lednice. Hotel Cueva Tardienta Monegros-Adults Only nabízí à la carte nebo kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 29 km od divadla Olympia a kongresového centra Huesca. Hotel Cueva Tardienta Monegros-Adults Only je vzdálený 68 km od letiště Zaragoza.

Casa rural marga
Casa rural marga

8,1 / 10 (104 hodnocení)

V ubytování Casa rural marga máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural marga se nachází v Tardientě a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, zahradou a restaurací. Nechybí ani plně vybavená koupelna s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Venkovský dům stojí 26 km od divadla Olympia a kongresového centra Huesca. Na letiště Zaragoza je to 65 km.