Ubytování ve městě Taradell

Město Taradell se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Taradell nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Taradell

Mas El Conier
Mas El Conier

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Mas El Conier se nachází v Taradellu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s vířivkou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Venkovský dům má vířivku. Mas El Conier má gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Katedrála Vic je vzdálená 8,7 km. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.

Mas Pratsevall
Mas Pratsevall

8,9 / 10 (137 hodnocení)

Mas Pratsevall se nachází uprostřed zahrad a lesů, 1 km od centra města Taradell. Nabízí vytápěné venkovské domy s bezplatným Wi-Fi a soukromé parkoviště. Hosté mají v létě volný vstup do bazénů hotelu Taradell. Jsou zařízené v rustikálním stylu s dřevěnými stropními trámy a odhalenými kamennými zdmi. Každý dům má obývací pokoj s krbem, pohovkami a TV s plochou obrazovkou a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a pračkou. Taradell má malý výběr restaurací a obchodů asi 10 minut chůze od domů. Mas Pratsevall nabízí také gril. Město Vic je vzdálené 9 km a přírodní rezervace Montseny 16 km. Mas Pratsevall stojí přibližně 75 km od Girony a Barcelony, kam dojedete za něco málo přes hodinu.