Ubytování ve městě Tamaimo

Město Tamaimo se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tamaimo nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tamaimo

House at Santiago del Teide
House at Santiago del Teide

10 / 10 (3 hodnocení)

House at Santiago del Teide se nachází v Tamaimu, 8 km od Los Gigantes, 25 km od aquaparku Aqualand a 40 km od golfového hřiště Golf del Sur. Tento prázdninový dům stojí 30 km od kongresového centra Piramide de Arona a 48 km od botanické zahrady. Prázdninový dům má 3 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 27 km od Siam Parku a golfového hřiště Las Americas. Na letiště Tenerife Jih je to 43 km.

Casa María, Tamaimo
Casa María, Tamaimo

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa María, Tamaimo se nachází asi 8,4 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Casa María, Tamaimo stojí 26 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 43 km.

Chinyero Path
Chinyero Path

9,8 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Chinyero Path máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Chinyero Path se nachází asi 8,1 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tento apartmán má výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. K dispozici je služba půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 26 km od aquaparku Aqualand a 40 km od golfového hřiště Golf del Sur. Chinyero Path stojí 43 km od letiště Tenerife South a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

amplio duplex
amplio duplex

9,7 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování amplio duplex máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Amplio duplex se nachází 8,6 km od Los Gigantes a 26 km od Aqualandu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán se nachází 28 km od golfového hřiště Las Americas a 30 km od kongresového centra Piramide de Arona. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 41 km od golfového hřiště Golf del Sur a 27 km od parku Siam. Na letiště Tenerife South je to 44 km.

Dúplex de 2 habitaciones y dos baños con ducha solar
Dúplex de 2 habitaciones y dos baños con ducha solar

9,7 / 10 (23 hodnocení)

V ubytování Dúplex de 2 habitaciones y dos baños con ducha solar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Dúplex de 2 habitaciones y dos baños con ducha solar se nachází v Tamaimu, 8,6 km od Los Gigantes a 26 km od Aqualandu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán se nachází 41 km od golfového hřiště Golf del Sur a 27 km od parku Siam. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je také vířivka. Dúplex de 2 habitaciones y dos baños con ducha solar stojí 28 km od golfového hřiště Las Americas a 30 km od kongresového centra Piramide de Arona. Na letiště Tenerife Jih je to 44 km.

Yinfa Apartment Views
Yinfa Apartment Views

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Yinfa Apartment Views se nachází asi 8,6 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Tento apartmán nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán je vzdálený 26 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Golf del Sur. Yinfa Apartment Views je vzdálený 44 km od letiště Tenerife South a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Casa Regina Tenerife
Casa Regina Tenerife

9,3 / 10 (314 hodnocení)

Casa Regina Tenerife se nachází v Tamaimu, 2,8 km od pláže Barranco Seco a 7 km od pláže Los Guios. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Casa Regina Tenerife má také terasu. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Tenerife Sur je to 43 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Olympia, Tamaimo
Casa Olympia, Tamaimo

9 / 10 (4 hodnocení)

V ubytování Casa Olympia, Tamaimo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Olympia, Tamaimo se nachází asi 8,4 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Olympia, Tamaimo stojí 26 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 43 km.

1d Tamaimo Apartment
1d Tamaimo Apartment

9 / 10 (3 hodnocení)

1d Tamaimo Apartment se nachází v Tamaimu, 7,7 km od Los Gigantes a 25 km od Aqualandu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 40 km od golfového hřiště Golf del Sur a 27 km od parku Siam. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 27 km od golfového hřiště Las Americas a 29 km od kongresového centra Piramide de Arona. Na letiště Tenerife Jih je to 43 km.

Winter Wonderland Villa
Winter Wonderland Villa

8,9 / 10 (50 hodnocení)

Winter Wonderland Villa se nachází v Tamaimu, 4 km od Los Gigantes, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Nachází se asi 41 km od golfového hřiště Golf del Sur a 28 km od Siam Parku. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 27 km od aquaparku Aqualand. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také lednice. Winter Wonderland Villa stojí 28 km od golfového hřiště Las Americas a 31 km od kongresového centra Piramide de Arona. Na letiště Tenerife Jih je to 43 km.

Casa Mercedes, Tamaimo
Casa Mercedes, Tamaimo

7,5 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Casa Mercedes, Tamaimo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Mercedes, Tamaimo se nachází asi 8,4 km od Los Gigantes a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Mercedes, Tamaimo stojí 26 km od aquaparku Aqualand a 41 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 44 km.

Apartamento en Tamaimo con vistas a la montaña
Apartamento en Tamaimo con vistas a la montaña

Descubre la serenidad en nuestro acogedor apartamento en Tamaimo: vistas a la montaña para los amantes del senderismo se nachází v Tamaimu, 7,8 km od Los Gigantes a 25 km od Aqualandu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nabízí Wi-Fi zdarma a balkon. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 2 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 40 km od golfového hřiště Golf del Sur a 27 km od parku Siam. Letiště Tenerife South je vzdáleno 43 km. la serenidad en nuestro acogedor apartamento en Tamaimo: vistas a la montaña para los amantes del senderismo.