Ubytování ve městě Tales

Město Tales se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Tales nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tales

Agradable chalet con piscina en Sierra d'Espadan
Agradable chalet con piscina en Sierra d'Espadan

8 / 10 (1 hodnocení)

Agradable chalet con piscina en Sierra d'Espadan se nachází v Tales a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky a využívat neplacené soukromé parkoviště. Vila má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 3 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, počítač a CD přehrávač. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Agradable chalet con piscina en Sierra d'Espadan stojí 20 km od El Madrigal a 29 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana. Na letiště Castellón-Costa Azahar je to 51 km.

Beautiful Home In Tales With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms
Beautiful Home In Tales With Outdoor Swimming Pool, Wifi And 3 Bedrooms

Amazing Home Wifi And Swimming Pool se nachází v obci Tales, 19 km od čtvrti El Madrigal, 29 km od vlakového nádraží Castellon de la Plana a muzea umění Castellon. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům stojí 30 km od kostela Santa María de la Asunción a 39 km od Aquaramy. Amazing Home leží 51 km od letiště Castellón-Costa Azahar. In Tales s venkovním bazénem, Wifi a bazén.