Ubytování ve městě Taboadela

Město Taboadela se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Taboadela nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Taboadela

Hotel Rock Star
Hotel Rock Star

8,9 / 10 (1488 hodnocení)

Hotel Rock Star se nachází u dálnice N525, 5 minut jízdy od krásného města Allariz, které bylo prohlášeno za historické umělecké místo. V okruhu 20 km od hotelu můžete navštívit přírodní termální lázně jako Outariz nebo A Chavasqueira. Hotel je obklopen stromy a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované pokoje vyzdobené fotografiemi rockových a popových hvězd z minulosti i současnosti. Najdete v nich TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Nápoje a občerstvení jsou k dispozici od 8:00 do 23:30. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně pěší turistiky. Některé pokoje mají vlastní parkoviště. Mezi další zajímavosti v okolí patří madridské balkony a výlety katamaránem podél kaňonu Sil. Ourense leží 16 km od Hotel Rock Star a 88 km od letiště Santiago de Compostela.

Hotel Conde
Hotel Conde

7 / 10 (244 hodnocení)

Hotel Conde se nachází pouhých 10 km od centra města Ourense a nabízí pokoje s výhledem do zahrady. Má restauraci a terasu. Hotel Conde má jednoduše zařízené pokoje. K dispozici je TV, bezplatné Wi-Fi a vlastní koupelna. Hosté si mohou vychutnat španělskou kuchyni v restauraci hotelu Conde. K dispozici je také café bar. Hotel nabízí snadný přístup k Ruta del Plata nebo poutní cestě Camino de Santiago. Do Santiaga de Compostela dojedete autem za něco málo přes hodinu a Vigo a galicijské pobřeží jsou vzdálené přibližně 100 km.