Ubytování ve městě Sotillo de las Palomas

Město Sotillo de las Palomas se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sotillo de las Palomas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sotillo de las Palomas

Villa Viñedo - Agradable Villa Rústica con Jardín
Villa Viñedo - Agradable Villa Rústica con Jardín

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Villa Viñedo - Agradable Villa Rústica con Jardín se nachází v Sotillo de las Palomas a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici venkovní bazén a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Villa Viñedo - Agradable Villa Rústica con Jardín stojí 151 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

Casa Tijeras I
Casa Tijeras I

7,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Tijeras I se nachází v Sotillo de las Palomas. Nabízí terasu, gril, výhled na město a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Casa Tijeras I leží 152 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.