Ubytování ve městě Son Sardina

Město Son Sardina se nachází v regionu Mallorca ve státě Španělsko. Celkově ve městě Son Sardina nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Son Sardina

Fincahotel Los Naranjos
Fincahotel Los Naranjos

9,3 / 10 (431 hodnocení)

V ubytování Fincahotel Los Naranjos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Fincahotel Los Naranjos se nachází v letovisku Son Sardina, 7 km od města Palma de Mallorca a 17 km od El Arenalu, a nabízí celoroční venkovní bazén a bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Všechny pokoje/apartmá zahrnují klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s pantofli a bezplatnými toaletními potřebami. Některé mají pohodlné posezení a vybrané poskytují výhled na hory nebo zahradu. Ve všech prostorách ubytování Fincahotel Los Naranjos je dostupné bezplatné Wi-Fi. Hosté si zde mohou zařídit pronájem auta a jízdních kol a v okolí se věnovat golfu. Oblast je oblíbená také pro cyklistiku a pěší turistiku. Fincahotel Los Naranjos stojí 46 km od Alcudie, 18 km od Magalufu a 11 km od letiště Palma de Mallorca.

Es Moli dels Reis
Es Moli dels Reis

Es Moli dels Reis se nachází ve městě Son Sardina, 7,1 km od jachtařského klubu Palma, 8 km od golfového hřiště Son Vida a 8,3 km od přístavu Palma. Nabízí venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 22 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa a 4,9 km od stanice Palma Intermodal. Letiště Palma de Mallorca je vzdálené 12 km.

Beautiful Mallorca Villa Can Raime 4 Bedrooms Gorgeous Garden and Private Pool Palma
Beautiful Mallorca Villa Can Raime 4 Bedrooms Gorgeous Garden and Private Pool Palma

Krásná vila Mallorca Can Raime 4 Bedrooms Gorgeous Garden and Private Pool Palma se nachází v Son Sardina, 9,4 km od jachtařského klubu Palma a 12 km od přístavu Palma. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tato klimatizovaná vila má přímý přístup na terasu s výhledem na hory, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV. Vila stojí 13 km od golfového hřiště Son Vida Golf a 27 km od golfového hřiště Golf Santa Ponsa. 13 km od letiště Palma de Mallorca. Can Raime se 4 ložnicemi, nádhernou zahradou a soukromým bazénem Palma.