Ubytování ve městě Siétamo

Město Siétamo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Siétamo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Siétamo

Casa Gratal
Casa Gratal

9,3 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování Casa Gratal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Gratal se nachází v Siétamo v Aragonii a nabízí terasu a výhled do zahrady. 38 km od Alquézaru. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a lednicí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 4 ložnice a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Gratal má také dětské hřiště. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 13 km od města Huesca a 41 km od města Barbastro. Casa Gratal stojí 100 km od letiště Zaragoza a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Posada Abadia de Sietamo
Posada Abadia de Sietamo

8 / 10 (411 hodnocení)

V ubytování Posada Abadia de Sietamo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada Abadia de Sietamo je zrekonstruovaný penzion z 18. století ve městě Sietamo, 10 minut jízdy od města Huesca. Nabízí terasu s grilem, zónu s bezplatným Wi-Fi a nedaleké neplacené parkoviště. Rustikální pokoje jsou klimatizované a vytápěné. Ve všech najdete satelitní TV a vlastní koupelnu. K dispozici jsou velké rodinné pokoje se 3 propojenými ložnicemi. À la carte restaurace nabízí domácí regionální kuchyni a k dispozici je také bar. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. K dispozici je dětské hřiště a přepážka s turistickými informacemi. Nachází se na úpatí pohoří Sierra y Cañones de Guara a je ideální pro pěší turistiku, rybaření a canyoning.