Ubytování ve městě Sieste

Město Sieste se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sieste nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sieste

Casa Piquero
Casa Piquero

9,7 / 10 (68 hodnocení)

Casa Piquero se nachází v Sieste a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nachází se 48 km od Dag Shang Kagyu a nabízí pokojovou službu. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Piquero stojí 50 km od národního parku Ordesa. Na letiště Lleida-Alguaire je to 137 km.

Casa Rural La Era
Casa Rural La Era

9,4 / 10 (29 hodnocení)

Casa Rural La Era se nachází v klidné oblasti v Sieste a nabízí panoramatický výhled na hory. Nabízí zahradu s dětským hřištěm a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Pokoje mají dřevěný interiér, malou lednici, TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bezplatné toaletní potřeby. Na požádání se podává sladká i slaná snídaně. Casa Rural La Era se nachází 25 km od začátku národního parku Ordesa a nabízí neplacené soukromé parkoviště. Na francouzskou hranici dojedete za 50 minut.

Hotel Rural LAbadia de Sieste
Hotel Rural LAbadia de Sieste

9 / 10 (464 hodnocení)

Toto zrekonstruované opatství ze 16. století se nachází v národním parku Ordesa y Monte Perdido a má terasu s nádherným výhledem na hory. Okouzlující historické město Aínsa je vzdálené 8 km. Hotel L'Abadia má pokoje zařízené ve světlých barvách s originálními uměleckými díly. Všechny vytápěné pokoje mají TV a vlastní koupelnu. V hotelovém baru s terasou a výhledem na hory se podává pestrá snídaně zahrnující čerstvé místní produkty. Hotel má také příjemný salonek. Hotel L'Abadia stojí jen 2 km od řeky Ara. Na 8 km vzdáleném jezeře Mediano si můžete vyzkoušet jízdu na kajaku. Můžete také navštívit hrad z 11. století v nedalekém městě Aínsa.