Ubytování ve městě Serrapio

Město Serrapio se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Serrapio nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Serrapio

Casona de El Castañíu
Casona de El Castañíu

9,5 / 10 (142 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Serrapio, 40 km od náměstí Plaza de España. Casona de El Castañíu nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným loungem a terasou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí lyžárnu a turistické informace. Hotel je vhodný pro alergiky a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a vířivku. Každý pokoj má vlastní koupelnu a vybrané pokoje mají balkon a jiné poskytují výhled na hory. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Pro děti je připraveno dětské hřiště. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a lyžování. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí službu půjčení jízdních kol. Casona de El Castañíu stojí 40 km od náměstí Plaza de la Constitución a 28 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 86 km.

Apartamento El Carro - La Xiarapina
Apartamento El Carro - La Xiarapina

8,4 / 10 (36 hodnocení)

Apartamento se nachází v Serrapiu, 40 km od Plaza de España, 40 km od Plaza de la Constitución a 28 km od La Casa del Agua. El Carro - La Xiarapina nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Náměstí Fontán a koncertní sál Principe Felipe jsou vzdálené 40 km. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Apartmán je vzdálený 40 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. 86 km od letiště Asturias.

Casa Rural La Xiarapina
Casa Rural La Xiarapina

8,3 / 10 (24 hodnocení)

Casa Rural La Xiarapina se nachází v Serrapiu, pouhých 40 km od náměstí Plaza de España, a nabízí ubytování se společným salonkem, grilem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 40 km od náměstí Plaza de la Constitución a 28 km od La Casa del Agua. Na letiště Asturias je to 86 km.

Apartamento La Carreña - La Xiarapina
Apartamento La Carreña - La Xiarapina

8 / 10 (40 hodnocení)

Apartamento La Carreña - La Xiarapina se nachází v Serrapiu, 40 km od náměstí Plaza de la Constitución a 28 km od La Casa del Agua. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Nachází se 40 km od náměstí Plaza de España a nabízí terasu a bezplatné parkování. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Personál recepce hovoří anglicky a španělsky. Apartmán je vzdálený 40 km od státní pokladny Asturias a radnice v Oviedu. 86 km od letiště Asturias.