Ubytování ve městě Segura

Město Segura se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Segura nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Segura

PLAZA
PLAZA

9,7 / 10 (16 hodnocení)

PLAZA se nachází v Seguře, 30 km od svatyně Arantzazu, 47 km od lanovky Monte Igueldo a 48 km od promenády La Concha. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán stojí 48 km od soch Peine del Viento a 49 km od Monte Iguelda. Letiště San Sebastián je vzdáleno 63 km.

Hotel Imaz
Hotel Imaz

9,1 / 10 (219 hodnocení)

Hotel Imaz se nachází v centru města Segura a nabízí terasu a výhled na hory. V hotelové restauraci se podávají místní produkty a snídaně à la carte. Všechny pokoje jsou klimatizované a vybavené TV s plochou obrazovkou. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. Hotel Imaz stojí 41 km od San Sebastiánu a 38 km od Vitoria-Gasteiz. Na letiště San Sebastián je to 54 km.

Agroturismo Ondarre
Agroturismo Ondarre

9 / 10 (116 hodnocení)

Agroturismo Ondarre se nachází v obci Segura v Baskicku, 29 km od svatyně Arantzazu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají parketové podlahy, posezení s TV, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem a vlastní koupelnu. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. K dispozici je sluneční terasa a sdílený lounge. Agroturismo Ondarre stojí 47 km od lanovky Monte Igueldo a promenády La Concha. Na letiště San Sebastián je to 62 km.