Ubytování ve městě Sedaví

Město Sedaví se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sedaví nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sedaví

Agradable adosado con zona de aparcamiento
Agradable adosado con zona de aparcamiento

9,2 / 10 (28 hodnocení)

Ubytování se nachází v Sedaví, Agradable adosado con zona de aparcamiento se nachází jen 6,9 km od L'Oceanografic a nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 7,3 km od vlakového nádraží Norte a 7,8 km od kostela sv. Mikuláše. Agradable adosado con zona de aparcamiento stojí 12 km od valencijského letiště. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamento San Antonio
Apartamento San Antonio

7 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Apartamento San Antonio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamento San Antonio se nachází v Sedaví, 6,8 km od L'Oceanografic, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a nepřetržitě otevřenou recepcí. Ubytování má balkon a výhled na město. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 7,2 km od vlakového nádraží Norte a 7,3 km od kostela sv. Mikuláše. Apartamento San Antonio stojí 11 km od valencijského letiště a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu.