Ubytování ve městě Sardiñeiro

Město Sardiñeiro se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sardiñeiro nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sardiñeiro

Vivienda de uso turístico Alma da Costa da Morte
Vivienda de uso turístico Alma da Costa da Morte

8,5 / 10 (93 hodnocení)

Vivienda de uso turístico Alma da Costa da Morte se nachází 200 metrů od pláže Praia de Sardineiro a 500 metrů od pláže Restrelo v Sardiñeiro de Abaixo. Nabízí ubytování s TV s plochou obrazovkou. Apartmány mají výhled na město, posezení, pračku, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláže Estorde a 17 km od vodopádu Ezaro. Vivienda de uso turístico Alma da Costa da Morte leží 89 km od letiště Santiago de Compostela a za příplatek zajišťuje dopravu na letiště.

Pension Restaurante Merendero
Pension Restaurante Merendero

8,2 / 10 (626 hodnocení)

Pension Restaurante Merendero se nachází v Sardiñeiro de Abaixo, 200 metrů od pláže Praia de Sardineiro, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Ubytování je vzdálené necelý 1 km od pláže Restrelo, 14 minut chůze od pláže Estorde a 18 km od vodopádu Ezaro. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s vlastní koupelnou, šatní skříní a v některých případech také s terasou a výhledem na moře. Pension Restaurante Merendero podává denně kontinentální snídani. Na místě je dětské hřiště. Na letiště Santiago de Compostela je to 89 km.

Apartamentos Sardiñeiro -Finisterre .
Apartamentos Sardiñeiro -Finisterre .

8,1 / 10 (7 hodnocení)

Apartamentos Sardiñeiro se nachází v Sardiñeiro de Abaixo, Apartamentos Sardiñeiro - Finisterre. K vodopádu Ezaro je to 17 km. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu s bidetem, vanou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani toustovač a kávovar. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Restrelo, Estorde a Praia de Sardineiro. Na letiště Santiago de Compostela je to 88 km.

Apartamento Sardiñeiro
Apartamento Sardiñeiro

Apartamento Sardiñeiro nabízí ubytování s výhledem na hory v Sardiñeiro de Abaixo, 100 metrů od pláže Restrelo a 300 metrů od pláže Estorde. Tento apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Praia de Sardineiro a 2,9 km od pláže Talón. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 17 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 88 km.

Apartamento Galicia
Apartamento Galicia

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento Galicia se nachází u pláže v Sardiñeiro de Abaixo, 300 metrů od pláže Estorde a necelý 1 km od pláže Praia de Sardineiro. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 90 metrů od pláže Restrelo. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 17 km od vodopádu Ezaro. Letiště Santiago de Compostela je vzdáleno 88 km.

Vivienda de uso turístico Piso de Castro
Vivienda de uso turístico Piso de Castro

Vivienda de uso turístico Piso de Castro se nachází v Sardiñeiru, pouhých 200 metrů od pláže Praia de Sardineiro a 500 metrů od pláže Restrelo, a nabízí balkon. Apartmán má terasu, 2 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 1,2 km od pláže Estorde a 17 km od vodopádu Ezaro. Vivienda de uso turístico Piso de Castro stojí 89 km od letiště Santiago de Compostela.

Ático Sardiñeiro Beach (con plaza garaje y ascensor)
Ático Sardiñeiro Beach (con plaza garaje y ascensor)

Ático Sardiñeiro Beach (con plaza garaje) y ascensor) se nachází v Sardiñeiru, 1,2 km od pláže Estorde a 17 km od vodopádu Ezaro. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Praia de Sardineiro je vzdálená 200 metrů a pláž Restrelo 500 metrů. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Santiago de Compostela je to 89 km.

Apartamento en Sardiñeiro
Apartamento en Sardiñeiro

Apartamento en Sardiñeiro nabízí ubytování s výhledem na moře v Sardiñeiro de Abaixo, 200 metrů od pláže Restrelo a 600 metrů od pláže Praia de Sardineiro. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 700 metrů od pláže Estorde a 17 km od vodopádu Ezaro. Na letiště Santiago de Compostela je to 88 km.

Apartamento Costa da Morte
Apartamento Costa da Morte

Apartamento en Sardiñeiro -Fisterra se nachází u pláže Sardiñeiro, 70 metrů od pláže Restrelo a 600 metrů od pláže Estorde. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 700 metrů od pláže Praia de Sardineiro a 17 km od vodopádu Ezaro. Letiště Santiago de Compostela 88 km od Apartamento en Sardiñeiro - Fisterra.