Ubytování ve městě Saravillo

Město Saravillo se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Saravillo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Saravillo

Apartamentos Fogaron
Apartamentos Fogaron

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Apartamentos Fogaron se nachází v Saravillu, 48 km od Saint-Lary-Soulan, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 131 km.

Apartamentos Miguelo, C.B
Apartamentos Miguelo, C.B

9,3 / 10 (19 hodnocení)

Apartamentos Miguelo, C.B se nachází v Saravillu, 48 km od Saint-Lary-Soulan. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. K dispozici je také terasa. Hosté ubytování Apartamentos Miguelo, C.B. mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 131 km.

Ático-Duplex Basa la Mora
Ático-Duplex Basa la Mora

8,6 / 10 (15 hodnocení)

Ático-Duplex Basa La Mora nabízí ubytování v Saravillu, 48 km od Saint-Lary-Soulan. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Tarbes Lourdes Pyrénées je to 131 km.

Albergue Borda Miguela, Saravillo
Albergue Borda Miguela, Saravillo

8 / 10 (1 hodnocení)

Albergue Borda Miguela, Saravillo má zahradu, sdílený lounge, terasu a bar v Saravillu. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Albergue Borda Miguela, Saravillo poskytuje pokoje s vlastní koupelnou a ložním prádlem. Každé ráno se podává kontinentální, vegetariánská nebo veganská snídaně. V restauraci se podávají španělská, steaková a místní jídla. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Hosté Albergue Borda Miguela, Saravillo se mohou v Saravillu a okolí věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Na letiště Lleida-Alguaire je to 151 km.

Pensión Pallaruelo
Pensión Pallaruelo

7,9 / 10 (301 hodnocení)

Tento tradiční aragonský dům se nachází v obci Saravillo v provincii Huesca, pouhých 30 minut jízdy od národního parku Ordesa y Monte Perdido. Nabízí malebné prostředí a fantastický výhled na hory. Toto ubytování v rustikálním stylu je vyrobeno ze dřeva a kamene a nabízí dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje a sdílenou koupelnu. Pensión Pallaruelo má bar, společenskou místnost, jídelní kout a krb. K dispozici je také gril, dřevo na oheň a stolní hry. Před domem je velká zahrada, venkovní terasa a zeleninová zahrada. V okolí se můžete věnovat celé řadě outdoorových aktivit včetně pěší turistiky, canyoningu, jízdy na koni nebo cyklistiky.