Ubytování ve městě Santibáñez de Villacarriedo

Město Santibáñez de Villacarriedo se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santibáñez de Villacarriedo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santibáñez de Villacarriedo

La Casa de Pino
La Casa de Pino

10 / 10 (4 hodnocení)

La Casa de Pino se nachází v Santibáñez de Villacarriedo, 33 km od festivalového paláce Santander, 35 km od paláce La Magdalena a 35 km od poloostrova Magdalena. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Přístav Santander je vzdálený 31 km a Puerto Chico 33 km. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Prázdninový dům stojí 37 km od kasina El Sardinero a 38 km od Campo Municipal de Golf Matalenas. Na letiště Santander je to 27 km.

Hotel La Alfonsina
Hotel La Alfonsina

9,7 / 10 (186 hodnocení)

Hotel La Alfonsina se nachází v Santibáñez de Villacarriedo, 24 km od Santanderu. Na místě je bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Hotel La Alfonsina poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel La Alfonsina nabízí snídaně formou bufetu připravené z typických místních produktů. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, sdílený lounge, turistické informace a obchody. K dispozici jsou také prohlídky s průvodcem. Hotel La Alfonsina stojí 27 km od letoviska Santillana del Mar a 26 km od města Suances. Hotel La Alfonsina stojí 20 km od letiště Santander.

Las Navedas
Las Navedas

9,5 / 10 (51 hodnocení)

Las Navedas nabízí 3 plně vybavené apartmány v typickém venkovském domě z 19. století. Všechny apartmány mají výhled na hory a přístup do hotelové zahrady. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Las Navedas má apartmány v 1. patře 3podlažního venkovského domu. Všechny jsou moderně zařízené ve venkovském stylu a mají klimatizaci, pračku a plně vybavenou kuchyň. Ve městě Selaya vzdáleném asi 7 km najdete obchody, restaurace a lékařské služby. Santander leží 30 km severně od Las Navedas. Do lyžařského střediska Alto Campoo dojedete autem za 1,5 hodiny a do přímořských měst Castro Urdiales a Comillas za 1 hodinu.