Ubytování ve městě Santa María de Palautordera

Město Santa María de Palautordera se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa María de Palautordera nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa María de Palautordera

VIURA HOMES - Casa Matagalls
VIURA HOMES - Casa Matagalls

9,3 / 10 (3 hodnocení)

VIURA HOMES - Casa Matagalls se nachází v Santa María de Palautordera. Ubytování je vzdálené 47 km od aquaparku Water World a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Girona-Costa Brava je to 51 km.

Mas Segart
Mas Segart

9,1 / 10 (256 hodnocení)

960/5000 Mas Segart, historický statek, nedávno zrekonstruovaný, nabízí prostor integrovaný do přírody, kde je ticho a klid součástí okolní krajiny. Nachází se v regionu Vallès Oriental, 50 km od Barcelony a Girony, na úpatí přírodního parku Montseny. Nachází se pouhých 5 minut jízdy autem od měst Santa María de Palautordera a Sant Celoni a má dobré spojení s nejbližším prostředím, jeho gastronomií a procházkami a trasami pěšky nebo na kole. Je to venkovský dům, ideální pro zábavu s partnerem, rodinou a dokonce i pro malé akce. Skládá se ze 7 pokojů, které si lze pronajmout individuálně nebo také v celém objektu (viz podmínky). Nabízí různé služby, jako je minigolf, solný bazén, venkovní, stolní tenis, bezplatné Wi-Fi, herna a TV.

Les Suites
Les Suites

8,2 / 10 (1176 hodnocení)

V ubytování Les Suites máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Les Suites je penzion s moderní výzdobou a soukromou terasou s výhledem na hory. Na vyžádání je k dispozici stravování. Loft je klimatizovaný a vybavený TV s plochou obrazovkou. V koupelně je sprcha. Loft má také kuchyňský kout s varnou deskou. Do přírodní rezervace Montseny dojedete autem za 20 minut. Pláž Costa Brava je vzdálená 20 km a Barcelona 50 km.

Turó de L´Home
Turó de L´Home

7,3 / 10 (153 hodnocení)

Rodinný hotel Turó de L'Home se nachází ve městě Santa María de Palautordera v Katalánsku. Nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci, která podává tradiční katalánská jídla. Všechny pokoje mají topení a dlážděnou podlahu. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a šatní skříň. Ve vlastní koupelně najdete vanu a bezplatné toaletní potřeby. Ručníky a ložní prádlo jsou v ceně. Turó de L'Home stojí jen kousek pěšky od obchodů a café barů. Přírodní park Montseny je vzdálený jen 4 km a pláž Arenys de Mar 30 km. Barcelona leží 55 km daleko a na letiště Barcelona je to 68 km. Nedaleké veřejné parkoviště lze využívat zdarma.