Ubytování ve městě Santa Lucia

Město Santa Lucia se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Lucia nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Lucia

casa en la montaña leonesa
casa en la montaña leonesa

9,3 / 10 (42 hodnocení)

V ubytování casa en la montaña leonesa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. casa en la montaña leonesa se nachází v Santa Lucia, 39 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos, a nabízí výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. Prázdninový dům stojí 40 km od katedrály Leon a paláce Palacio del Conde Luna. Na letiště León je to 43 km.

Centro de Turismo La Galería
Centro de Turismo La Galería

Centro de Turismo La Galería se nachází v Santa Lucia a nabízí výhled na hory, sdílený lounge, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je plně vybavená sdílená koupelna se sprchou a fénem. V prázdninovém areálu se podává snídaně formou bufetu nebo à la carte. Centro de Turismo La Galería má dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Ubytování je vzdálené 39 km od kostela San Isidoro a kláštera San Marcos. Na letiště León je to 43 km.