Ubytování ve městě Santa Faz

Město Santa Faz se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Santa Faz nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Faz

The most exclusive Villa in Alicante
The most exclusive Villa in Alicante

10 / 10 (3 hodnocení)

The most exclusive Villa in Alicante se nachází v Santa Faz, 4,1 km od golfového hřiště Alicante Golf a 6,6 km od vlakového nádraží Alicante. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 39 km od Terra Natura a 40 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 22 km.

La Casa Azul
La Casa Azul

9,5 / 10 (40 hodnocení)

La Casa Azul se nachází ve městě Santa Faz, 2,9 km od golfového hřiště Alicante Golf a 8,1 km od vlakového nádraží Alicante. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 38 km od Terra Natura a aquaparku Aqua Natura. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 23 km.

Villa Playa San Juan Alicante
Villa Playa San Juan Alicante

8,1 / 10 (11 hodnocení)

Villa Playa San Juan Alicante se nachází v Santa Faz a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Villa Playa San Juan Alicante stojí 2,2 km od pláže San Juan a 2,3 km od pláže Muchavista. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 26 km.

Stunning home in Alicante with 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Stunning home in Alicante with 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool

6 / 10 (3 hodnocení)

Stunning home in Alicante with 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool se nachází na pláži San Juan v letovisku Santa Faz, 1,1 km od golfového hřiště Alicante Golf, 9,1 km od vlakového nádraží Alicante a 39 km od Terra Natura. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž San Juan je vzdálená 2,3 km a pláž Muchavista 2,7 km. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Prázdninový dům je vzdálený 40 km od aquaparku Aqua Natura a 45 km od aquaparku Aqualandia. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 25 km.

Villa (Palace) Unique avec plage privée
Villa (Palace) Unique avec plage privée

Villa (Palace) se nachází v Santa Faz ve Valencii. Unique avec plage privée má balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má terasu s výhledem do zahrady, 6 ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 2,5 km od pláže Albufereta a 5,4 km od golfového hřiště Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 24 km. Unique avec plage privée.