Ubytování ve městě Sant Llorenc Savall

Město Sant Llorenc Savall se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Sant Llorenc Savall nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sant Llorenc Savall

L'aviador de Can Ton, in the middle of nature with its own stream
L'aviador de Can Ton, in the middle of nature with its own stream

9,6 / 10 (10 hodnocení)

V ubytování L'aviador de Can Ton, in the middle of nature with its own stream máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. L'aviador de Can Ton se nachází ve městě Sant Llorenc Savall uprostřed přírody s vlastním potokem a nabízí balkon s výhledem na bazén a řeku, sezónní venkovní bazén, krytý bazén a wellness centrum. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Na místě je dětské hřiště. Hosté hotelu L'aviador de Can Ton uprostřed přírody s vlastním potokem si mohou zahrát kulečník nebo se v okolí projet na kole. Ubytování je vzdálené 39 km od zábavního parku Tibidabo a 40 km od chrámu Sagrada Familia. Letiště Barcelona El Prat je vzdáleno 58 km.

Hostal Cal Pla
Hostal Cal Pla

8,5 / 10 (123 hodnocení)

Hostal Cal Pla se nachází v obci Sant Llorenç Savall, jen 1 km od parku Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Hostal Cal Pla sídlí v městském domě z počátku 20. století a nabízí jednoduché, tradiční zařízení. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají balkon. Cal Pla provozuje restauraci, kde si hosté mohou vychutnat řadu katalánských jídel. K dispozici je také bar. Hostal Cal Pla má malebné prostředí s výhledem na pohoří Sant Llorenç a okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Do měst Terrassa a Sabadell dojedete autem za 30 minut.