Ubytování ve městě San Vicente del Monte

Město San Vicente del Monte se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Vicente del Monte nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Vicente del Monte

Sendero del Agua
Sendero del Agua

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Apartmány Sendero del Agua se nacházejí 2,5 km od San Vicente del Monte a nabízejí sdílenou zahradu a soukromou verandu. K pohoří Sierra del Escudo de Cabuérniga je to 13 km. Tyto apartmány v rustikálním stylu mají odhalené kamenné zdi, dřevěné trámy a působivý výhled na hory. Mají 1 ložnici a 1 koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. V obývací části je litinový krb, pohovka a TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je mikrovlnná trouba, pračka a kávovar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Sendero del Agua je obklopen přírodou a má ideální polohu pro outdoorové aktivity.Personál vám poskytne turistické informace o okolí a doporučí turistické trasy. Letiště Santander je vzdálené 40 minut jízdy a Comillas 16 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

La Palmera
La Palmera

9,2 / 10 (6 hodnocení)

La Palmera se nachází v San Vicente del Monte v regionu Cantabria a nabízí balkon a výhled na hory. 43 km od golfového hřiště Abra del Pas. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Santander je to 51 km.