Ubytování ve městě San Roque

Město San Roque se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Roque nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Roque

Holidays & Health in Finca Oasis - Villa 7
Holidays & Health in Finca Oasis - Villa 7

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Holidays & Health in Finca Oasis - Villa 7 se nachází v San Roque a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Vila se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou, varnou deskou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Holidays & Health in Finca Oasis - Villa 7 stojí 45 km od nákupního centra Yumbo a 46 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 12 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Holidays & Health in Finca Oasis - APART 6
Holidays & Health in Finca Oasis - APART 6

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Holidays & Health in Finca Oasis - APART 6 se nachází asi 45 km od centra Yumbo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Holidays & Health in Finca Oasis - APART 6 stojí 46 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 21 km od parku Santa Catalina. Na letiště Gran Canaria je to 12 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Holidays & Health in Finca Oasis - APART 5
Holidays & Health in Finca Oasis - APART 5

9,1 / 10 (12 hodnocení)

Holidays & Health in Finca Oasis - APART 5 se nachází asi 45 km od centra Yumbo a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také venkovní bazén. Holidays & Health in Finca Oasis - APART 5 stojí 46 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 21 km od parku Santa Catalina. Na letiště Gran Canaria je to 12 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.