Ubytování ve městě San Pedro del Romeral

Město San Pedro del Romeral se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pedro del Romeral nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pedro del Romeral

Cabaña Pasiega La Quemada
Cabaña Pasiega La Quemada

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Cabaña Pasiega La Quemada se nachází v San Pedro del Romeral. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 2 koupelny. Na letiště Santander je to 53 km.

Cabaña Pasiega Las Suertes
Cabaña Pasiega Las Suertes

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Cabaña Pasiega Las Suertes se nachází v San Pedro del Romeral a nabízí zahradu, terasu, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná chata má 3 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Santander je to 59 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Brenagudina - Cabaña Pasiega
Villa Brenagudina - Cabaña Pasiega

Villa Brenagudina - Cabaña Pasiega se nachází v San Pedro del Romeral v Kantábrii a nabízí balkon a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Vila s terasou a výhledem na hory má 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu, věnovat se pěší turistice nebo cyklistice, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Santander je to 54 km.

Cabaña Pasiega El Ojal
Cabaña Pasiega El Ojal

Cabaña Pasiega El Ojal se nachází v San Pedro del Romeral a nabízí zahradu, terasu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Chata má herní konzoli, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 3 koupelny se sprchou a vanou. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Cabaña Pasiega El Ojal stojí 56 km od letiště Santander.