Ubytování ve městě San Pablo

Město San Pablo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Pablo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pablo

Casas rurales el Paraje del Molino
Casas rurales el Paraje del Molino

10 / 10 (1 hodnocení)

Casas rurales el Paraje del Molino se nachází 45 km od golfového hřiště La Duquesa a 39 km od golfového hřiště San Roque. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV, jídelní kout a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na mezinárodní letiště Gibraltar je to 53 km.

Casa Rural Vega el Dorado
Casa Rural Vega el Dorado

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Vega el Dorado se nachází v San Pablo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na řeku. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. K dispozici je také gril. Hosté Casa Rural Vega el Dorado si mohou na místě zahrát šipky a v okolí se věnovat rybaření. Ubytování je vzdálené 35 km od golfového hřiště La Duquesa a 37 km od golfového hřiště San Roque. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 52 km.

Finca Los Pajaros
Finca Los Pajaros

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Finca Los Pajaros se nachází asi 37 km od golfového hřiště San Roque a nabízí ubytování se zahradou, terasou a výhledem na hory. Ubytování je klimatizované a leží 44 km od golfového hřiště La Duquesa. Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Finca Los Pajaros stojí 52 km od mezinárodního letiště Gibraltar.

El Diplomatico Feo - The Ugly Diplomat
El Diplomatico Feo - The Ugly Diplomat

9,6 / 10 (172 hodnocení)

El Diplomatico Feo (The Ugly Diplomat) se nachází 1,5 km od San Pablo Buceite a nabízí sdílený venkovní bazén. Nabízí bar a velkou zahradu s ovocnými stromy. Všechny klimatizované pokoje v tomto bed and breakfast mají 2 samostatné postele, které lze spojit, a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma a sprchou. K dispozici je také soukromá terasa s venkovním nábytkem a výhledem na okolní hory. Hosté mohou využívat společnou sluneční terasu, TV místnost, bar a knihovnu. Zdarma jsou k dispozici také jízdní kola. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. El Diplomatico Feo (The Ugly Diplomat) stojí 5 minut jízdy od několika restaurací, kaváren a obchodů s potravinami. Přírodní rezervace Los Alcornocales je vzdálená 200 metrů a do města Jimena de la Frontera dojedete autem za 15 minut. Vlakové nádraží San Pablo je vzdálené 2 km.

LOS DOS CEDROS
LOS DOS CEDROS

9,6 / 10 (9 hodnocení)

LOS DOS CEDROS se nachází v San Pablo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od golfového hřiště La Duquesa a 37 km od golfového hřiště San Roque. Mezinárodní letiště Gibraltar je vzdálené 52 km.