Ubytování ve městě San Fernando

Město San Fernando se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Fernando nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Fernando

Un descanso 1
Un descanso 1

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Un descanso 1 se nachází v San Fernandu, 2,3 km od pláže Playa de Veril, 2,6 km od pláže Playa de las Burras a 1 km od centra Yumbo. Ubytování je vzdálené 2 km od pláže Playa del Ingles a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 4,5 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 20 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na letiště Gran Canaria je to 27 km.

Un descanso 2
Un descanso 2

8,6 / 10 (7 hodnocení)

Un descanso 2 se nachází v San Fernandu, 2,3 km od pláže Playa de Veril, 2,6 km od pláže Playa de las Burras a 1 km od centra Yumbo. Ubytování je vzdálené 2 km od pláže Playa del Ingles a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s kabelovou TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 4,5 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 20 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na letiště Gran Canaria je to 27 km.

Cozy and modern apartment in Maspalomas
Cozy and modern apartment in Maspalomas

8,4 / 10 (17 hodnocení)

Cozy and modern apartment in Maspalomas se nachází v letovisku San Fernando, 3 km od aquaparku Aqualand Maspalomas, 18 km od golfového hřiště Anfi Tauro a 3,1 km od golfového hřiště Maspalomas. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 4,8 km od majáku Maspalomas a 3,4 km od nákupního centra Cita. Cozy and modern apartment in Maspalomas leží 27 km od letiště Gran Canaria.

Un Descanso 3
Un Descanso 3

6,3 / 10 (3 hodnocení)

Un Descanso 3 se nachází v San Fernandu, 1,8 km od pláže Playa del Ingles a 2,1 km od pláže Playa de Veril. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV. Tento apartmán se nachází 4,6 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 20 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Un Descanso 3 stojí 2,3 km od pláže Playa de las Burras a 1,1 km od nákupního centra Yumbo. Na letiště Gran Canaria je to 27 km.

Cozy and Sunny Bungalow in Maspalomas
Cozy and Sunny Bungalow in Maspalomas

4 / 10 (1 hodnocení)

Cozy and Sunny Bungalow in Maspalomas se nachází v letovisku San Fernando, 3,1 km od nákupního centra Yumbo a 3,4 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům je vzdálený 4,6 km od majáku Maspalomas a 3,7 km od nákupního centra Cita. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 18 km od golfového hřiště Anfi Tauro a 1,7 km od golfového hřiště Maspalomas. Cozy and Sunny Bungalow in Maspalomas leží 28 km od letiště Gran Canaria.