Ubytování ve městě San Carlos del Valle

Město San Carlos del Valle se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Carlos del Valle nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Carlos del Valle

Casa Rural El Rincón del Valle
Casa Rural El Rincón del Valle

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural El Rincón del Valle se nachází v San Carlos del Valle a nabízí tenisový kurt, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Nabízí výhled na bazén a terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření, relaxovat v zahradě a využívat gril. Na letiště Albacete je to 198 km.

Hospedería Santa Elena
Hospedería Santa Elena

9,2 / 10 (285 hodnocení)

Hospedería Santa Elena se nachází v San Carlos del Valle a nabízí bar. Nabízí sdílený lounge, pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, služba concierge a organizace výletů. Pokoje jsou vybavené psacím stolem. Hospedería Santa Elena poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, TV s plochou obrazovkou, klimatizací a v některých případech také s terasou. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Hospedería Santa Elena podává à la carte nebo kontinentální snídani. V hotelové restauraci se podávají pokrmy evropské kuchyně. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Hosté penzionu Hospedería Santa Elena se mohou v San Carlos del Valle a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky a cyklistiky. Na letiště Albacete je to 199 km.

CASA RURAL LOS POCICOS
CASA RURAL LOS POCICOS

CASA RURAL LOS POCICOS se nachází v San Carlos del Valle a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Na letiště Albacete je to 198 km.