Ubytování ve městě San Bartolomé

Město San Bartolomé se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě San Bartolomé nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Bartolomé

Calle Miguel Delibes
Calle Miguel Delibes

8,6 / 10 (9 hodnocení)

Calle Miguel Delibes se nachází v San Bartolomé, 26 km od golfového hřiště Las Colinas a 32 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj se satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 36 km od nákupního centra Villamartin Plaza a 42 km od muzea výtvarného umění Murcia. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 44 km.

Calle Miguel Delibes 2
Calle Miguel Delibes 2

6,8 / 10 (8 hodnocení)

Calle Miguel Delibes 2 se nachází v San Bartolomé, 32 km od přírodní rezervace Salinas de Santa Pola a 36 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nachází se 26 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí terasu a bezplatné parkování. Tento klimatizovaný apartmán má 2 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán je vzdálený 42 km od muzea výtvarného umění Murcia a římského mostu. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 44 km.