Ubytování ve městě Salo

Město Salo se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salo nabízíme 1546 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salo

la casita de salou
la casita de salou

10 / 10 (6 hodnocení)

La casita de salou se nachází asi 600 metrů od pláže Capellans a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Na tenisovém kurtu si můžete zahrát stolní tenis a tenis. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je služba půjčení jízdních kol a aut. La casita de salou stojí 700 metrů od pláže Llenguadets a pláže Llarga. Na letiště Reus je to 21 km.

Domuum Holidays - SOROLLA
Domuum Holidays - SOROLLA

10 / 10 (4 hodnocení)

Domuum Holidays - SOROLLA se nachází v centru Salou a nabízí balkon s výhledem na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llarga a Llenguadets. Letiště Reus je vzdáleno 21 km.

Synergie SI01 - Ideal para descansar
Synergie SI01 - Ideal para descansar

10 / 10 (4 hodnocení)

Synergie SI01 - Ideal para descansar se nachází v Salou, pouhých 500 metrů od pláže Cala Crancs a 600 metrů od pláže Cala Font, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nachází se 400 metrů od pláže Cala Vinya a nabízí sezónní venkovní bazén a bezplatné parkování. Apartmán má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 5,6 km od zábavního parku Ferrari Land a 8,4 km od zábavního parku PortAventura. Synergie SI01 - Ideal para descansar stojí 23 km od letiště Reus.

Apartamento Delfos
Apartamento Delfos

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartamento Delfos se nachází v centru města Salou, kousek od pláží Llevant a Capellans. Nabízí bezplatné Wi-Fi, klimatizaci a vybavení pro domácnost, jako je lednice a kávovar. Nachází se na pláži a má zahradu a terasu. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 1,3 km od pláže Llenguadets a 1,9 km od zábavního parku Ferrari Land. 19 km od letiště Reus.

Apartament Enzo Salou 150m playa
Apartament Enzo Salou 150m playa

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartament Enzo Salou 150m playa se nachází v centru Salou a nabízí sezónní venkovní bazén, výhled na bazén, zahradu a terasu. K dispozici je také soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také soukromá pláž. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Llenguadets. Na letiště Reus je to 20 km.

Súper Mar Azul en Salou
Súper Mar Azul en Salou

10 / 10 (2 hodnocení)

S výhledem na moře, Súper Mar Azul en Salou nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 700 metrů od Cala Crancs. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pláže Beach de Cavallas a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. K dispozici je také soukromá pláž. Súper Mar Azul en Salou stojí 1,3 km od pláže Cala Vinya a 5,8 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 21 km.

Apartamento NINA, 3 hab, 2 baños, playa, a/a,6 pers
Apartamento NINA, 3 hab, 2 baños, playa, a/a,6 pers

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento NINA, 3 hab, 2 baños, playa, a/a,6 pers má ideální polohu přímo v centru Salou a nabízí výhled na město, terasu a bar. Tento apartmán má výhled na moře a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Llenguadets. Apartamento NINA, 3 hab, 2 baños, playa, a/a,6 pers. Na letiště Reus je to 19 km a ubytování nabízí placenou dopravu.

APARTAMENTO CENTRICO JUNTO AL MAR - WIFI FREE
APARTAMENTO CENTRICO JUNTO AL MAR - WIFI FREE

10 / 10 (2 hodnocení)

APARTAMENTO CENTRICO JUNTO AL MAR má výhodnou polohu v centru Salou. - Wi-Fi zdarma, výhled na moře, zahradu a terasu. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Ponent. Na letiště Reus je to 19 km.

Apartment in Salou
Apartment in Salou

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment in Salou se nachází v centru Salou, 1 km od pláže Llevant, a nabízí zahradu a terasu. Tento apartmán se nachází 2,4 km od zábavního parku Ferrari Land a 5,2 km od zábavního parku PortAventura. Apartmán má 2 oddělené ložnice, 1 koupelnu a obývací pokoj. Apartmán je vzdálený 1,1 km od pláže Capellans a 1,4 km od pláže Llarga. Na letiště Reus je to 20 km.

APARTAMENTO LOS GIRASOLES 1
APARTAMENTO LOS GIRASOLES 1

10 / 10 (2 hodnocení)

APARTAMENTO LOS GIRASOLES 1 se nachází v Salou, 1,2 km od pláže Llevant, 1,3 km od Platja Cap de Sant Pere a 4 km od zábavního parku Ferrari Land. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Ponent a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Apartmán je vzdálený 7 km od zábavního parku PortAventura a 14 km od přístavu Tarragona. 10 km od letiště Reus.

Apartamento Berlin, 3 hab
Apartamento Berlin, 3 hab

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartamento Berlin, 3 hab se nachází v centru Salou a nabízí ubytování se zahradou, výhledem na město, společným salonkem a terasou. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 500 metrů od pláže Llevant a necelý 1 km od pláže Ponent. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 1,7 km od pláže Capellans a 2,8 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

1ªLinea Mar-Piscina-Wifi-PortAventura-Luxury-Chill5
1ªLinea Mar-Piscina-Wifi-PortAventura-Luxury-Chill5

10 / 10 (2 hodnocení)

1aLinea Mar-Piscina-Wifi-PortAventura-Luxury-Chill5 se nachází v centru Salou, 200 metrů od pláže Llevant, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Apartmán je vzdálený 300 metrů od pláže Capellans a necelý 1 km od pláže Llenguadets. Na letiště Reus je to 21 km.

Eden Flat Port Aventura
Eden Flat Port Aventura

10 / 10 (2 hodnocení)

Eden Flat Port Aventura se nachází v centru města Salou a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizované ubytování je vzdálené 800 metrů od pláže Llevant. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Součástí apartmánu je wellness centrum s krytým bazénem, saunou a vířivkou. Eden Flat Port Aventura stojí nedaleko pláží Capellans, Llenguadets a Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

DIFFERENTFLATS Santa Eulalia
DIFFERENTFLATS Santa Eulalia

10 / 10 (2 hodnocení)

DIFFERENTFLATS Santa Eulalia se nachází v centru Salou a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, výhledem na město, zahradou a terasou. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Ponent a Capellans. Na letiště Reus je to od ubytování DIFFERENTFLATS Santa Eulalia 20 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Domuum Holidays - BARCELONA Family Home
Domuum Holidays - BARCELONA Family Home

10 / 10 (2 hodnocení)

Domuum Holidays - BARCELONA Family Home se nachází v centru Salou, 700 metrů od pláže Ponent a pláže Llevant, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 6,8 km od zábavního parku PortAventura a 14 km od přístavu Tarragona. Tento klimatizovaný apartmán má terasu, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Platja Cap de Sant Pere je vzdálená 1,6 km a Ferrari Land 3 km. Domuum Holidays - BARCELONA Family Home leží 10 km od letiště Reus.

GLAMOUR New Planet Costa Dorada
GLAMOUR New Planet Costa Dorada

10 / 10 (2 hodnocení)

GLAMOUR New Planet Costa Dorada se nachází v centru Salou, kousek od pláží Llevant a Capellans. Nabízí bezplatné Wi-Fi, klimatizaci a vybavení pro domácnost, jako je sporák a kávovar. K dispozici je terasa. Apartmán má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 4 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 3,2 km od zábavního parku Ferrari Land a 6,1 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 21 km.

Brisas del Mar
Brisas del Mar

10 / 10 (2 hodnocení)

Brisas del Mar se nachází v centru Salou a nabízí výhled na město, sdílený lounge a terasu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, bankomat a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llenguadets a Llarga. Brisas del Mar stojí 20 km od letiště Reus.

Blaumar Garden Planetcostadorada
Blaumar Garden Planetcostadorada

10 / 10 (2 hodnocení)

V ubytování Blaumar Garden Planetcostadorada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Blaumar Garden Planetcostadorada se nachází asi 1,5 km od letoviska Cala Crancs a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na bazén. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2 km od pláže Beach de Cavallas a 5 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 20 km.

MEDDAYS APARTAMENTO MARC SALOU
MEDDAYS APARTAMENTO MARC SALOU

10 / 10 (1 hodnocení)

MEDDAYS APARTAMENTO MARC SALOU se nachází v centru Salou, 400 metrů od pláže Llevant a 600 metrů od pláže Ponent. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a šnorchlování. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. MEDDAYS APARTAMENTO MARC SALOU stojí 1,6 km od pláže Capellans a 3 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 20 km.

Bga Rentals Alexis II
Bga Rentals Alexis II

10 / 10 (1 hodnocení)

Bga Rentals Alexis II se nachází v centru Salou a nabízí terasu. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llenguadets a Llarga. Na letiště Reus je to 20 km.

Apartment Ancora-1 by Interhome
Apartment Ancora-1 by Interhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Ancora-1 by Interhome se nachází přímo v centru Salou a nabízí terasu s výhledem na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice a 1 koupelnu s bidetem, sprchou a fénem. V kuchyni je lednice, myčka nádobí, sporák a kávovar. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Ponent, Llevant a Platja Cap de Sant Pere. Na letiště Reus je to 11 km.

Costa Daurada Apartaments - CLARA II
Costa Daurada Apartaments - CLARA II

10 / 10 (1 hodnocení)

Costa Daurada Apartaments - CLARA II se nachází v centru Salou, 200 metrů od pláže Llevant a 1,1 km od pláže Ponent, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 1,1 km od pláže Capellans a 1,9 km od zábavního parku Ferrari Land. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se můžete věnovat rybaření. Apartmán je vzdálený 5,3 km od zábavního parku PortAventura a 13 km od přístavu Tarragona. Costa Daurada Apartaments - CLARA II leží 20 km od letiště Reus.

BAHIA I HomeStay by Turismar
BAHIA I HomeStay by Turismar

10 / 10 (1 hodnocení)

Hotel BAHIA se těší vynikající poloze v centru města Salou. I HomeStay by Turismar nabízí výhled na moře a terasu. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llenguadets a Llarga. Letiště Reus je vzdáleno 21 km. I HomeStay by Turismar.

Apartment Aquaria-4 by Interhome
Apartment Aquaria-4 by Interhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Aquaria-4 se nachází v centru Salou, 800 metrů od pláže Llevant a 1,4 km od pláže Capellans. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Llenguadets je vzdálená 1,7 km a Ferrari Land 1,4 km. Tento apartmán má terasu s výhledem na bazén, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a fénem. Apartmán je vzdálený 4,5 km od zábavního parku PortAventura a 12 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 19 km.

Domuum Holidays - RODAS
Domuum Holidays - RODAS

10 / 10 (1 hodnocení)

Domuum Holidays - RODAS se nachází v centru Salou a má terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a koupelnu. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Ponent. Na letiště Reus je to 20 km.

Rhin Salou, climatizado, piscina y cerca de la playa
Rhin Salou, climatizado, piscina y cerca de la playa

10 / 10 (1 hodnocení)

Rhin Salou, climatizado, piscina y cerca de la playa se nachází v centru Salou a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, výhledem na město, zahradou a terasou. K dispozici je také soukromý bazén. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s vanou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Ponent. Rhin Salou, climatizado, piscina y cerca de la playa leží 19 km od letiště Reus. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Ischia Salou, climatizado y con mar
Ischia Salou, climatizado y con mar

10 / 10 (1 hodnocení)

Climatizado y con mar má ideální polohu v centru Salou na ostrově Ischia Salou a nabízí výhled na město a terasu. Toto ubytování se nachází na pláži a nabízí bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Ponent. Ischia Salou, climatizado y con mar leží 20 km od letiště Reus. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Domuum Holidays - AUGUSTA Family Home
Domuum Holidays - AUGUSTA Family Home

10 / 10 (1 hodnocení)

Domuum Holidays - AUGUSTA Family Home má ideální polohu v centru Salou a má terasu. Ubytování je vzdálené 700 metrů od pláže Ponent a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a 1 koupelnu. Apartmán je vzdálený 700 metrů od pláže Llevant a 1,6 km od letoviska Platja Cap de Sant Pere. Domuum Holidays - AUGUSTA Family Home leží 11 km od letiště Reus.

SalouBlues
SalouBlues

10 / 10 (1 hodnocení)

SalouBlues se nachází v centru Salou a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, výhledem na město, zahradou a terasou. Tento apartmán s výhledem na moře a bazén má bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Mezi zajímavosti v okolí SalouBlues patří pláže Llevant, Capellans a Llenguadets. Na letiště Reus je to 20 km.

Domuum Holidays - ACANTILADOS STUDIO
Domuum Holidays - ACANTILADOS STUDIO

10 / 10 (1 hodnocení)

Domuum Holidays - ACANTILADOS STUDIO se nachází v centru Salou, 200 metrů od pláže Llevant a 300 metrů od pláže Capellans. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Nachází se na pláži a má soukromou pláž. Apartmán má balkon, plně vybavenou kuchyň a TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Llenguadets a 3,2 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 21 km.

Apartamento en la zona Turística de Salou
Apartamento en la zona Turística de Salou

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento en la zona Turística de Salou se nachází v centru města Salou a nabízí terasu. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani kabelová TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llevant a Llarga. 20 km od letiště Reus.

Formentor Planet Costa Dorada
Formentor Planet Costa Dorada

10 / 10 (1 hodnocení)

Formentor Planet Costa Dorada se nachází v centru města Salou, 200 metrů od pláže Llevant, a nabízí zahradu a terasu. Tento apartmán má balkon. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Ponent a Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

Sunshine Montblanc
Sunshine Montblanc

10 / 10 (1 hodnocení)

Sunshine Montblanc se nachází v centru Salou, 500 metrů od pláže Llevant a 600 metrů od pláže Capellans. Nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén a klimatizaci. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a vířivkou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Llenguadets a 2,6 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 20 km.

Sea Life Salou Apartment
Sea Life Salou Apartment

10 / 10 (1 hodnocení)

Sea Life Salou Apartment se nachází v Salou, pouhých 600 metrů od pláže Ponent, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Nabízí Wi-Fi zdarma a balkon. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Platja Cap de Sant Pere je vzdálená necelý 1 km a na pláž Llevant dojdete za 11 minut. Sea Life Salou Apartment stojí 10 km od letiště Reus.

Apartament Iris Janina
Apartament Iris Janina

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartament Iris Janina se nachází v centru Salou, pouhých 800 metrů od pláže Capellans a 1,3 km od pláže Llenguadets. Nabízí ubytování s výhledem na město a bezplatným Wi-Fi. 300 metrů od pláže Llevant. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 1,9 km od zábavního parku Ferrari Land a 5 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 19 km.

UHC Salou Residencial
UHC Salou Residencial

10 / 10 (1 hodnocení)

UHC Salou Residencial se nachází v Salou, 1 km od pláže Ponent a 1,3 km od pláže Llevant. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Na místě je soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Platja Cap de Sant Pere je vzdálená 1,7 km a Ferrari Land 3,7 km. Na letiště Reus je to 10 km.

Salou , la mer, la plage et rien d'autre !
Salou , la mer, la plage et rien d'autre !

10 / 10 (1 hodnocení)

Ubytování má atraktivní polohu v centru Salou, Salou, la mer, la plage et rien d'autre! a nabízí balkon. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má přímý přístup na terasu s výhledem na moře, 3 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llevant a Llenguadets. Letiště Reus je ve vzdálenosti 20 km.

SunAndBed BaixFaro
SunAndBed BaixFaro

10 / 10 (1 hodnocení)

SunAndBed BaixFaro se nachází v Salou a nabízí ubytování se soukromým bazénem a soukromým parkovištěm. Nachází se na pláži a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také terasa a dětské hřiště. SunAndBed BaixFaro stojí nedaleko pláží Cavallas, Cala Crancs a Cala Vinya. Na letiště Reus je to 21 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Apartamento Cap Salou N&R
Apartamento Cap Salou N&R

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento Cap Salou N&R se nachází v Salou, pouhých 300 metrů od pláže Penya Tallada a pláže Costa, a nabízí soukromý bazén. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Apartmán je vzdálený 400 metrů od pláže Llarga a necelý 1 km od pláže Cala Vinya. Na letiště Reus je to 22 km. Ne.

Bonito apartamento cerca de la playa
Bonito apartamento cerca de la playa

10 / 10 (1 hodnocení)

Bonito apartamento cerca de la playa se nachází v centru Salou, 800 metrů od pláže Llevant, a nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. K dispozici je také balkon. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený necelý 1 km od pláže Capellans a 13 minut chůze od pláže Llarga. Bonito apartamento cerca de la playa leží 20 km od letiště Reus.

For a Stay BALEARS BEACH
For a Stay BALEARS BEACH

10 / 10 (1 hodnocení)

For a Stay BALEARS BEACH se nachází v centru Salou, pouhých 400 metrů od pláže Ponent a 1,5 km od Platja Cap de Sant Pere, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady. 300 metrů od pláže Llevant. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 2 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 3,1 km od zábavního parku Ferrari Land a 5,9 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 11 km.

Apartment Salourhin by Interhome
Apartment Salourhin by Interhome

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Salourhin má ideální polohu v centru Salou a nabízí terasu. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Nechybí ani TV. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Ponent a Ferrari Land. Na letiště Reus je to 19 km.

Serena villa Planetcostadorada
Serena villa Planetcostadorada

10 / 10 (1 hodnocení)

Serena villa Planetcostadorada se nachází 1,9 km od pláže Playa de la Pineda a 7 km od zábavního parku PortAventura. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 7,4 km od zábavního parku Ferrari Land a 11 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 19 km.

Novelty con vistas al mar
Novelty con vistas al mar

10 / 10 (1 hodnocení)

Novelty con vistas al mar se nachází v centru Salou a nabízí výhled na moře, sezónní venkovní bazén a terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Ponent a Capellans. Na letiště Reus je to 19 km.

Precioso apartament familiar en complejo Festival Village a 5 min Port Aventura
Precioso apartament familiar en complejo Festival Village a 5 min Port Aventura

10 / 10 (1 hodnocení)

Precioso apartament familiar en complejo Festival Village nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. a 5 min Port Aventura nabízí ubytování v Salou s bezplatným Wi-Fi a výhledem na bazén. Nachází se 800 metrů od pláže Cala Font a nabízí bar a bezplatné parkování. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 800 metrů od pláže Cala Crancs a 1,3 km od pláže Cavallas. Precioso apartament familiar stojí 20 km od letiště Reus. en complejo Festival Village a 5 min Port Aventura.

Moderno Apartamento en 1a Linia de mar en Salou.
Moderno Apartamento en 1a Linia de mar en Salou.

10 / 10 (1 hodnocení)

Moderno Apartamento en 1a se nachází v centru Salou. Linia de mar en Salou. Nabízí výhled na moře, zahradu a terasu. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Llevant, Capellans a Llenguadets. 19 km od letiště Reus.

Homes & Go Cat 92 Bloq III-4
Homes & Go Cat 92 Bloq III-4

10 / 10 (1 hodnocení)

Homes & Go Cat se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. 92 Bloq III-4 nabízí ubytování v Salou s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Tento apartmán má také vlastní bazén. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, kuchyň a 1 koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Capellans, Llenguadets a Llarga. Na letiště Reus je to 21 km.

Adelfa Villa con Piscina Privada Planet Costa Dorada
Adelfa Villa con Piscina Privada Planet Costa Dorada

10 / 10 (1 hodnocení)

V ubytování Adelfa Villa con Piscina Privada Planet Costa Dorada máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v Salou, jen 2,1 km od Playa de la Pineda, Adelfa Villa con Piscina Privada Planet Costa Dorada nabízí ubytování se zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 6,3 km od zábavního parku PortAventura a 6,6 km od zábavního parku Ferrari Land. Adelfa Villa con Piscina Privada Planet Costa Dorada leží 18 km od letiště Reus.