Ubytování ve městě Salem

Město Salem se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salem nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salem

Granja San Miguel
Granja San Miguel

8,9 / 10 (52 hodnocení)

Granja San Miguel se nachází na malebném místě v obci Salem a nabízí sezónní venkovní bazén, jezdecké centrum a lázně.Nabízí atraktivní ubytování s výhledem na pohoří Benicadell. Granja San Miguel má světlé pokoje zařízené ve středomořském stylu. Všechny mají klimatizaci, TV a vlastní koupelnu. V restauraci hotelu Granja se podává tradiční valencijská kuchyně. V letních měsících je možné zorganizovat grilování pro skupiny. Wellness centrum zahrnuje parní lázně, zážitkové sprchy, hydromasážní bazén a posilovnu. Hosté si mohou objednat masáže nebo lekce jízdy na koni nebo se vydat na výlet po okolní krajině. Granja se nachází na klidném místě, pouhých 20 km od pláží Gandia. Na letiště ve Valencii a Alicante dojedete autem přibližně za 1 hodinu.

Casa Rural La Canal De Salem
Casa Rural La Canal De Salem

8,2 / 10 (37 hodnocení)

Casa Rural La Canal De Salem se nachází v Salemu ve Valencii, 41 km od Benidormu. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Do města Gandía je to 21 km. Apartmány mají posezení a jídelní kout. K dispozici je také kuchyň s myčkou a sporákem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Nechybí ani ručníky. Casa Rural La Canal De Salem má také terasu. Casa Rural La Canal De Salem stojí 44 km od Calpe a 42 km od Denia. Na letiště Alicante je to 65 km.