Ubytování ve městě Salceda

Město Salceda se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Salceda nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Salceda

VILLA LAURA
VILLA LAURA

9,7 / 10 (7 hodnocení)

VILLA LAURA se nachází asi 30 km od Estación Maritima a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na řeku. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od golfového hřiště Ria de Vigo a 49 km od vlakového nádraží Pontevedra. Na letiště Vigo je to 23 km.

SEIS CARACOLES
SEIS CARACOLES

9,3 / 10 (9 hodnocení)

SEIS CARACOLES se nachází v Salcedě, 39 km od golfového hřiště Ria de Vigo, 49 km od svatyně Nossa Senhora da Peneda a 49 km od vlakového nádraží Pontevedra. 30 km od Estación Maritima. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 22 km od univerzity Vigo a 25 km od autobusového nádraží Vigo. Na letiště Vigo je to 23 km.

Casa Tia Teresa
Casa Tia Teresa

9,1 / 10 (623 hodnocení)

Casa Tia Teresa se nachází v Salcedě, 29 km od katedrály Santiago de Compostela, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. K dispozici je bar a ke kongresovému centru Santiago de Compostela je to 25 km. Ubytování je nekuřácké a leží 26 km od vyhlídky Point View. Všechny pokoje mají psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Casa Tia Teresa poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Ubytování je vzdálené 22 km od olympijských her Galicia a 23 km od Monte do Gozo. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 14 km.

Pension Albergue Alborada
Pension Albergue Alborada

8,9 / 10 (268 hodnocení)

Pension Albergue Alborada se nachází v obci O Pino, 8 km od centra města a 27 km od Santiaga de Compostela. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Některé pokoje mají posezení vhodné k relaxaci po náročném dni. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Pension Albergue Alborada je vzdálený 47 km od města Sada a 40 km od města Betanzos. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 11 km.

Albergue Turistico Salceda
Albergue Turistico Salceda

8,7 / 10 (305 hodnocení)

V ubytování Albergue Turistico Salceda máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Albergue Turistico Salceda se nachází v obci A Salceda, 250 metrů od poutní cesty Camino de Santiago. Tato zrekonstruovaná budova z 19. století má zahradu a moderní restauraci. Albergue Turistico Salceda kombinuje původní prvky, jako jsou odhalené kamenné zdi s jednoduchými moderními prvky. Nabízí klimatizované společné pokoje s palandami a pokoje s vlastní koupelnou. Salceda má elegantní restauraci s výhledem do zahrady, kde si můžete vychutnat galicijská jídla. K dispozici je také café bar a lounge. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Autobusy staví 100 metrů od hotelu a do Santiaga de Compostela dojedete za pouhých 30 minut. Do města A Coruña dojedete autem za necelou hodinu. Snadno se odtud dostanete na hlavní silnici N547.

Casa y Apartamento Rural Terra Celta en Salceda de Caselas
Casa y Apartamento Rural Terra Celta en Salceda de Caselas

8,4 / 10 (72 hodnocení)

Casa y Apartamento Rural Terra Celta en Salceda de Caselas se nachází v Salcedě a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, zahradu a sdílený lounge. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelna. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Casa y Apartamento Rural Terra Celta en Salceda de Caselas leží 29 km od Estación Maritima a 38 km od golfového hřiště Ria de Vigo. Na letiště Vigo je to 23 km.